Έξαψη Spoiler (10/05): Μάθετε πρώτοι τι πρόκειται να συμβεί στα επόμενα επεισόδιο της αγαπημένης σας σειράς με το αγαπημένο σας Έξαψη Spoiler. Μεγάλες ανατροπές και συγκλονιστικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00 στο MEGA TV. Πρόκειται για ένα ερωτικό δράμα με απίστευτες εξελίξεις μυστικά και προεκτάσεις, και είστε πάντα ένα βήμα […]

Έξαψη Spoiler (10/05): Μάθετε πρώτοι τι πρόκειται να συμβεί στα επόμενα επεισόδιο της αγαπημένης σας σειράς με το αγαπημένο σας Έξαψη Spoiler. Μεγάλες ανατροπές και συγκλονιστικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00 στο MEGA TV.

Πρόκειται για ένα ερωτικό δράμα με απίστευτες εξελίξεις μυστικά και προεκτάσεις, και είστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις παρέα με το sports365.gr

Έξαψη Spoiler: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Πρόκειται για ένα ερωτικό δράμα με απίστευτες εξελίξεις μυστικά και προεκτάσεις, και είστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις παρέα με το sports365.gr

Δευτέρα – 10/05/21 – Επεισόδιο 49 | Έξαψη Spoiler

Οι νέες πληροφορίες για τους πιθανούς ενόχους, στην υπόθεση της Βίκυς, αφήνουν άφωνο το Τζώρτζη.

Η Ίριδα, τηλεφωνεί στο Μηνά, σε πανικό. Αυτό που δεν έχει προβλέψει, είναι πως κάποιος ακούει αυτό το τηλεφώνημα. Η Βίκυ γυρίζει σπίτι της, τρομοκρατημένη, για να έρθει αντιμέτωπη με την αλήθεια.

Ο Ορφέας βγάζει ένταλμα σύλληψης για το Μηνά. Η Εβίτα εκτιμά κάθε στιγμή που περνά με την οικογένειά της. Ο Γιάννος απολογείται στον Τίμο, για όλο το κακό που του έκανε.

Ο Αλέξανδρος αρχίζει να απομακρύνεται απ’ την Κλαίρη.

Έξαψη επεισόδια: Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον Αξιώτη – Έτσι ξυπνάει η Βίκυ από το κώμα - Τι θα γίνει

Τρίτη – 11/05/21 – Επεισόδιο 50

Η ημέρα της επέμβασης της Εβίτας, έφτασε. Όλη η οικογένεια είναι στο πλευρό της.

Ο Γιάννος ανακοινώνει στην Κλαίρη την οριστική αποχώρησή του. Ο Μηνάς, κάνει μια τελευταία προσπάθεια να βρει ένα σύμμαχο, την ώρα που ο Ορφέας βγάζει το ένταλμα για τη σύλληψή του.

Ο φόβος και η ανησυχία για την υγεία της Εβίτας ενώνει Κωστή και Αλέξανδρο. Η Βίκυς προσπαθεί, μέσα από την εκπομπή της, να βρει τα ίχνη της μητέρας της.

Ο Γιάννος πηγαίνει στην αστυνομία. Ήρθε η ώρα να πληρώσει για όλα.

Τετάρτη – 12/05/21 – Επεισόδιο 45

Όσο η αστυνομία χτενίζει την περιοχή για τα ίχνη του, ο Μηνάς ψάχνει τρόπο να γλιτώσει.

Η Κλαίρη αδυνατεί να πιστέψει την απόφαση του Γιάννου. Η εκπομπή της Βίκυς, αποκαλύπτει το που βρίσκεται η Ζωή. Η Μαρίνα δυσκολεύεται να διαχειριστεί όλες τις νέες εξελίξεις στη ζωή της.

Η Εβίτα μοιάζει να ξεπέρασε τα δύσκολα, όμως κανείς δεν παύει να ανησυχεί για τη συνέχεια. Η Τζόυ δε φεύγει από το πλευρό της. Ο Κωστής ετοιμάζεται να ξεκινήσει μια νέα ζωή, χάρη στο Γιάννο.

Η στιγμή της κρίσης πλησιάζει για την Ίριδα.

Και τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και στο νέο κανάλι μας στο YouTube [Κλικ ΕΔΩ] για να είστε μπροστά σε όλες τις εξελίξεις στα Spoiler. Το Spoiler TV ήρθε για να μείνει…

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Sports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Έξαψη

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ