Ελλάδα Έχεις Ταλέντο Spoiler:  Το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» είναι έτοιμο να επιστρέψει στις οθόνες μας και πάλι. Όχι όμως όπως πολλοί το γνωρίζαμε. Όλοι ξέραμε ότι επί σειρά ετών ήταν μέσω της συχνότητας του ΣΚΑΙ. Ε, λοιπόν αυτό άλλαξε και επιστρέφει μέσω του ΑΝΤ1. Ναι, σωστά βλέπετε. Πότε θα έχουμε πρεμιέρα; Παρά τις προσπάθειες να […]

Ελλάδα Έχεις Ταλέντο Spoiler:  Το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» είναι έτοιμο να επιστρέψει στις οθόνες μας και πάλι. Όχι όμως όπως πολλοί το γνωρίζαμε. Όλοι ξέραμε ότι επί σειρά ετών ήταν μέσω της συχνότητας του ΣΚΑΙ. Ε, λοιπόν αυτό άλλαξε και επιστρέφει μέσω του ΑΝΤ1. Ναι, σωστά βλέπετε.

Πότε θα έχουμε πρεμιέρα;

Παρά τις προσπάθειες να ήταν πιο κοντά η πρεμιέρα, τελικά θα ξεκινήσει τέλη Οκτωβρίου.

Χωρίς υπογραφές παραμένουν οι θέσεις της κριτικής επιτροπής του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», ενώ δεν υπάρχει παρουσιαστής! Η πρόβα που αναμενόταν σε λίγα 24ωρα φαίνεται να είναι στον “αέρα”, ενώ υπάρχει πιθανότητα αναβολής του σόου για τη δεύτερη σεζόν.

Τελικά για παρουσιαστής πήγαινε ο Σάκης Τανιμανίδης, αφού η Φάρμα μας τελείωσε προς το παρόν. Αλλά τελικά με τους Αγρότες να ετοιμάζονται για τέλη Οκτωβρίου, δημιουργείται μεγάλο πρόβλημα με την συμμετοχή του Σάκη Τανιμανίδη, που θα είναι ο παρουσιαστής στην Φάρμα.

Είναι από τα πιο αγαπητά πρόσωπα του ΑΝΤ1 και ο σταθμός θέλει να εκμεταλλευτεί την δημοφιλία του, αλλά δυστυχώς δεν μπορούν να τον κόψουν στην μέση. Μια κλωνοποίηση ίσως;

Ο Αντ1 στηρίζει πολλά στο τάλεντ σόου και θα κάνει ότι μπορεί καλύτερο για να το στηρίξει.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα Έχεις Ταλέντο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ