Η Φάρμα SpoilerΟ ΑΝΤ1 αποφάσισε πως αξίζει στη Φάρμα μία δεύτερη ευκαιρία και έτσι είχαν ξεκινήσει πολύ νωρίς οι προετοιμασίες για την επόμενη σεζόν. Αλλά η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι για το ριάλιτι του ΑΝΤ1.

Πήγαινε για την μεγάλη έκπληξη, αλλά τους ήρθε από εκεί που δεν το περίμεναν η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΑ.

Ήθελε να κάνει το Κόλπο Γκρόσο

Πάνω που ήταν όλα δρομολογημένα για τον δεύτερο κύκλο της Φάρμα, έσκασαν οι καταστροφικές πυρκαγιές και στην Πάρνηθα.  Το κτήμα έπαθε πολύ μεγάλες ζημιές όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει εδώ.

Ο εξωτερικός χώρος κάηκε εντελώς, πολύ σοβαρές ζημιές στα κτήρια, και καταστράφηκε όλος ο εξοπλισμός. Αυτή  είναι η τελική απογραφή που έκανε η παραγωγή.

Φυσικά και όλη η γύρω περιοχή έγινε κάρβουνο.

Τούμπα όλα

Αλλά έλα μου ντε που η παραγωγή ήθελε να κάνει το Κόλπο Γκρόσο και να την βγάλει στον αέρα στις 21 Σεπτεμβρίου.

Όλα ήταν έτοιμα με τον Σάκη Τανιμανίδη και είχαν σκοπό στις 11 Σεπτεμβρίου να γινόταν η τελική πρόβα. Αλλά οι φωτιές τα πήγαν όλα πολύ πολύ πίσω, αν και έκαναν ότι μπορούσαν.

Η παραγωγή έκανε μεγάλο αγώνα να βρεθεί άλλος χώρος εντός Αττικής αλλά αυτό τελικά δεν κατέστη δυνατό.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες ο ΑΝΤ1 θα παγώσει προς το παρόν το ριάλιτι και θα το κοιτάξει με τις αρχές της νέας χρονιάς.

Αλλά ήδη υπάρχουν και άλλα ριάλιτι στην αναμονή και μάλιστα το “Ι’m a celebrity get me out of here” αν δεν το βγάλουν και αυτήν την χρονιά θα χάσουν τα δικαιώματα. Από πληροφορίες που έχουμε έχει γίνει ήδη προεργασία για το ριάλιτι.

Τι θα επιλέξουν στον ΑΝΤ1 τελικά;

Φάρμα 2 ή “Ι’m a celebrity get me out of here