Big Brother 2 Spoiler: Στο γνωστό ριάλιτι του ΣΚΑΙ, έρχεται το μεγάλο φινάλε στο παιχνίδι του Big Brother. Τα μαθαίνεται όλα με τα Big Brother Spoiler. Απόψε είχαμε ένα ακόμα LIVE με τετράδα φωτιά. Οι παρουσιαστές  Γρηγόρης Γκουντάρας, η Ναταλί Κάκκαβα μαζί με την Αφροδίτη Γραμμέλη είχαν καλεσμένους τους Μαρία Αλεξόγλου, Κώστα Στυλιανάκη και Σαμάνθα Μίσοβιτς. Πολύ εντυπωσιακή […]

Big Brother 2 Spoiler: Στο γνωστό ριάλιτι του ΣΚΑΙ, έρχεται το μεγάλο φινάλε στο παιχνίδι του Big Brother. Τα μαθαίνεται όλα με τα Big Brother Spoiler.

Απόψε είχαμε ένα ακόμα LIVE με τετράδα φωτιά. Οι παρουσιαστές  Γρηγόρης Γκουντάρας, η Ναταλί Κάκκαβα μαζί με την Αφροδίτη Γραμμέλη είχαν καλεσμένους τους Μαρία Αλεξόγλου, Κώστα Στυλιανάκη και Σαμάνθα Μίσοβιτς.

Πολύ εντυπωσιακή η Νάταλι Κάκκαβα…

Νίκος – Ευδοκία – Ανχελίτα – Μαίρη

Ακριβώς όπως σας τα είχαμε δώσει

Ποιος χόρεψε τελικά τον χορό του Ζαλόγγου;

Κλασικά και παραδοσιακά ο παρουσιαστής που ξέρει να μας τρελαίνει όταν λέει την αποχώρηση. Γρηγόρης Γκουντάρας με αυτό το πολύ ιδιαίτερο στυλ ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της τηλεφωνικής ψηφοφορίας.

Αρχικά ανακοίνωσε ότι παραμένουν και περνάνε στον μεγάλο τελικό Ευδοκία (10η φορά νικήτρια στον τάκο), και Νίκος.

Στο τέλος έμειναν Μαίρη και Ανχελίτα.

Τελικά ο μεγάλος χαμένος της βραδιάς ήταν η ΜΑΙΡΗ.

Όπως συνηθίζεται ο παίχτης που αποχωρεί περνάει από την πρώτη “ιερά εξέταση” των παρουσιαστών της σχολιάστριας αλλά και των καλεσμένων.

Αλλά της εγινε και μια πρόταση. Μαζί με ορισμένους παίχτες που αποχώρισαν να ξαναμπεί στο σπίτι μέχρι την ημέρα του μεγάλου τελικού.

Το αποδέχτηκε.

΄Της πέταξε και το καρφάκι του ο Γκουντάρας.

Δύσκολο να σε άντεχα στο σπίτι….

Οι πρώτες δηλώσεις της Μαίρης

Η πρόταση στη Μαίρη

Μην ξεχνάτε ότι το Big Brother παίζει μπάλα στο γήπεδο του sports365.gr

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά.  Αν είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Big Brother

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ