Big Brother 2 Spoiler: Στο γνωστό ριάλιτι του ΣΚΑΙ, έρχεται το μεγάλο φινάλε στο παιχνίδι του Big Brother. Τα μαθαίνεται όλα με τα Big Brother Spoiler. ΕΥΔΟΚΙΑ, ΝΙΚΟΣ, ΠΑΝΟΣ, ΑΝΧΕΛΙΤΑ, παραμένουν και κοιτάνε τις 100.000. Τελικά ο μεγάλος χαμένος της Παρασκευής ήταν η ΜΑΙΡΗ. Όπως συνηθίζεται ο παίχτης που αποχωρεί περνάει από την πρώτη “ιερά εξέταση” των παρουσιαστών […]

Big Brother 2 Spoiler: Στο γνωστό ριάλιτι του ΣΚΑΙ, έρχεται το μεγάλο φινάλε στο παιχνίδι του Big Brother. Τα μαθαίνεται όλα με τα Big Brother Spoiler.

ΕΥΔΟΚΙΑ, ΝΙΚΟΣ, ΠΑΝΟΣ, ΑΝΧΕΛΙΤΑ, παραμένουν και κοιτάνε τις 100.000.

Τελικά ο μεγάλος χαμένος της Παρασκευής ήταν η ΜΑΙΡΗ.

Όπως συνηθίζεται ο παίχτης που αποχωρεί περνάει από την πρώτη “ιερά εξέταση” των παρουσιαστών της σχολιάστριας αλλά και των καλεσμένων.

΄Της πέταξε και το καρφάκι του ο Γκουντάρας.

Δύσκολο να σε άντεχα στο σπίτι….

Οι πρώτες δηλώσεις της Μαίρης

Αλλά της εγινε και μια πρόταση. Μαζί με ορισμένους παίχτες που αποχώρισαν να ξαναμπεί στο σπίτι μέχρι την ημέρα του μεγάλου τελικού.

Η πρόταση στη Μαίρη

ΟΛΑ ΓΚΟΥΝΤ

Αντί να μπει στο σπίτι όπως της πρότειναν πήγε στο Όλα Γκουντ και μίλησε αρκετά.

Είδαμε και μια νορμάλ συνέντευξη.

Αρχικά είπε ΝΑΙ, αλλά τελικά αποφάσισε να μην επιστρέψει στο σπίτι μέχρι τον μεγάλο τελικό.

Ο λόγος είναι ότι μόλις είδε τις δηλώσεις ορισμένων παιχτών που είχαν κάνει για αυτήν, είπε ότι δεν θα μπορούσε να είναι μαζί τους ξανά στο σπίτι.

Για τις δηλώσεις του Κωστή. Επειδή τον “αγαπάει” σαν φίλο και δεν θέλει να τσακωθεί μαζί του, για όλα όσα είχε πει για αυτήν. Ειδικά για όσα είπε μόλις είχε φύγει από το σπίτι ο Κωστής.

♦Δεν θα μπορούσε να είναι με την Σαμάνθα, ξανά στο σπίτι.

♦Με τον Παναγιώτη δεν θέλει καμία επαφή. Οι τελευταίες γλύκες του Παναγιώτη ήταν στρατηγική. Επηρεάζεται από την Ανχελίτα στο 100%

♦Ο Νίκος είναι πολύ αληθινός, σε αυτό που “επέλεξε να μας δείξει”.

♦ Θα την ενοχλήσει την Ευδοκία, ότι ο Νίκος δεν της είπε τίποτα για την Άννα.

♦Λάθος του Νίκου και της Άννας που δεν το είπαν στο σπίτι.

♦Η Ανχελίτα είπε πολλα πίσω από την πλάτη μου, που μόλις τα είδα όταν βγήκα με πείραξαν πολύ. Αν τα ήξερα θα είχα άλλη στάση απέναντι της.

♦Θα ήθελα τον Νίκο ή Ευδοκία να κερδίσουν. Νομίζω ότι η Ευδοκία είναι πολύ έξυπνη και το χειρίστηκε καλά, και είναι το φαβορί. Θα ήθελα όμως ο ΝΙΚΟΣ να κερδίσει που έχει τα χρήματα περισσότερο ανάγκη.

Μην ξεχνάτε ότι το Big Brother παίζει μπάλα στο γήπεδο του sports365.gr

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά.  Αν είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Big Brother

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ