Big Brother 2 Spoiler: Στο γνωστό ριάλιτι του ΣΚΑΙ, έρχεται το μεγάλο φινάλε στο παιχνίδι του Big Brother. Τα μαθαίνεται όλα με τα Big Brother Spoiler. Απόψε έχουμε ένα ακόμα LIVE με τετράδα φωτιά. Οι παρουσιαστές  Γρηγόρης Γκουντάρας, η Ναταλί Κάκκαβα μαζί με την Αφροδίτη Γραμμέλη θα έχουν καλεσμένους τους Μαρία Αλεξόγλου, Κώστα Στυλιανάκη και Σαμάνθα Μίσοβιτς. Πολύ […]

Big Brother 2 Spoiler: Στο γνωστό ριάλιτι του ΣΚΑΙ, έρχεται το μεγάλο φινάλε στο παιχνίδι του Big Brother. Τα μαθαίνεται όλα με τα Big Brother Spoiler.

Απόψε έχουμε ένα ακόμα LIVE με τετράδα φωτιά. Οι παρουσιαστές  Γρηγόρης Γκουντάρας, η Ναταλί Κάκκαβα μαζί με την Αφροδίτη Γραμμέλη θα έχουν καλεσμένους τους Μαρία Αλεξόγλου, Κώστα Στυλιανάκη και Σαμάνθα Μίσοβιτς.

Πολύ συγκίνηση και κλάμα στην ανταλλαγή καρτών μεταξύ τους. Έπεσε το παραμύθι της αρκούδας αγαπητοί φίλοι. Αφού μπορούν να τα γράφουν, να τα διαβάζουν, και να κλαίνε, ΜΠΡΑΒΟ τους. Μας ξεπερνάει η όλη φάση. Αλλά ο τελικός είναι μπροστά, και το καλό πρόσωπο το θέλουν όλοι για να κερδίσουν τα τηλεθεατόπουλα.

Χθες όμως είχαμε τον μεγάλο αγώνα ασυλίας. (Δείτε εδώ όλα όσα έγιναν)

Ήταν το πιο δύσκολο αγώνισμα.

Ανατροπή μεγάλη δεν είχαμε αφού την χρυσή ασυλία την πήρε πολύ εύκολα ο Πάνος που στην αρένα ήταν μακράν ο καλύτερος παίχτης αυτήν την εβδομάδα.

Έτσι ο Πάνος στον μεγάλο τελικό και άλλοι 4 στον τάκο.

Καφέ – Μπαρ ΤΑΚΟΣ

Πρώτο τραπέζι πίστα για τους:

Νίκος – Ευδοκία – Ανχελίτα – Μαίρη

Ακριβώς όπως σας τα είχαμε δώσει

Ποιος θα χορέψει τελικά τον χορό του Ζαλόγγου;

Όπως σε κάθε ψηφοφορία έτσι και σήμερα έχουμε την διαρροή μας, και έχουμε εικόνα από τα αποτελέσματα της τηλεφωνικής ψηφοφορίας.

Δεν θα είναι τόσο εύκολη όσο φαίνεται η ψηφοφορία. Μπορεί στα POLL όπως και στο δικό μας (Δείτε εδώ) η Ανχελίτα να δείχνει ότι είναι ο αδύναμος κρίκος, αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα.

Μπορεί σε δημοφιλία ο Νίκος να είναι πιο πάνω από την Ανχελίτα…αλλά….

Ο Νίκος παίζει μπάλα μόνος του, και αντίθετα η Ανχελίτα έχει τους φίλους του Παναγιώτη που την στηρίζουν, όπως και όλους όσους έχουν φύγει από την κλίκα του Στηβ Μιλάτου. Όλοι τους είναι πολύ καλά δικτυωμένοι στο instagram και της δίνουν μεγάλο μπουστάρισμα.

Η Μαίρη είναι ο τζόκερ. Για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο σενάριο. Πρώτη φορά θα πιεστεί τόσο πολύ. Η Ευδοκία δεν έχει λόγο να φοβάται.

Ποιος αποχωρεί σήμερα;

Στην πρωινή διαρροή είδαμε ότι  Νίκος και Ανχελίτα ήταν πολύ κοντά με τελευταίο τον Νίκο. Μικρή όμως η διαφορά των ψήφων.

Αλλά στην δεύτερη διαρροή μας έχουμε τριπλό ντέρμπι. Ανχελίτα είναι τελευταία, και πολύ κοντά Νίκος και Μαίρη. Νίκος και Μαίρη έχουν ελάχιστη διαφορά. Η διαφορά τους με την Ανχελίτα είναι πολύ μικρή, και αλλάζει πολύ εύκολα. Είναι και η γιορτή της PANIK σήμερα.

Θα ζήσουμε ένα μεγάλο ντέρμπι όπως όλα δείχνουν και η αποχώρηση θα παιχτεί σε μικρή διαφορά.

Η ιστορία θα παιχτεί κατά την διάρκεια του LIVE που ξέρουμε ότι ψηφίζουν τα περισσότερα τηλεθεατόπουλα. Να δούμε και η παραγωγούλα ποιον παίχτη θα σπρώξει περισσότερο στην πόρτα της εξόδου, ή αντίθετα ποιον θα μπουστάρει περισσότερο.

Θα επανέρθουμε με νεότερη εικόνα των αποτελεσμάτων και όπως κάθε φορά με σιγουριά θα έχετε πρώτοι τον παίχτη που θα αποχωρήσει.

Μην ξεχνάτε ότι το Big Brother παίζει μπάλα στο γήπεδο του sports365.gr

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά.  Αν είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Big Brother

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ