Το κανάλι ξεκινάει την έναρξη των γυρισμάτων αμέσως μετά το Πάσχα, και πρεμιέρα θα έχουμε την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Τον περασμένο Οκτώβρη με επίσημη ανακοίνωσή το Star γνωστοποίησε την απόκτηση των δικαιωμάτων του ταξιδιωτικού παιχνιδιού «Asia Express».

Το κανάλι ξεκινάει την έναρξη των γυρισμάτων αμέσως μετά το Πάσχα, και πρεμιέρα θα έχουμε την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Τρέχουν ήδη οι auditions για τα υποψήφια ζευγάρια που θα αποτελέσουν τους πρωταγωνιστές του παιχνιδιού περιπέτειας.

Θα βλέπουμε εννέα ζευγάρια  που θα πρέπει να διασχίσουν τέσσερις χώρες της Ασίας (Βιετνάμ, Λάος, Καμπότζη και Ταϊλάνδη). Θα έχουν στην διάθεση τους ελάχιστα χρήματα.

Ο παρουσιαστής ακόμα δεν έχει κλείσει, αν και το κανάλι έχει ήδη καταλήξει.

Η Χριστίνα Κολέτσα θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες η πρώτη παίχτρια που έκλεισε για το νέο ριάλιτι Asia Express του Star. Έδωσε τα χέρια με το κανάλι και η έκπληξη είναι ότι θα πάρει μαζί της μια καλή φίλη της.

Η ανακοίνωση του Star είχε ως εξής:

Το Star εξασφάλισε τα δικαιώματα του Asia Express! Πρόκειται για το νέο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας, που σημειώνει επιτυχία σε περισσότερες από 12 χώρες και την επόμενη σεζόν έρχεται στο Star!

9 ζευγάρια από αγαπημένους celebrities και ένα τεράστιο challenge.  Να διασχίσουν 4 χώρες της Ασίας! Βιετνάμ, Λάος, Καμπότζη και Ταϊλάνδη, on the road, με ελάχιστα χρήματα, τεράστια θέληση και απέραντη ευρηματικότητα!

Φίλοι; Σύντροφοι ; Συνάδελφοι ; Συγγενείς; Ό,τι κι αν ενώνει τα διάσημα ζευγάρια, σίγουρα πρέπει να είναι πολύ δυνατό, για να γράψουν μαζί χιλιόμετρα στον δρόμο.  Να μοιραστούν πρωτόγνωρες εμπειρίες ζωής. Θα διασχίσουν διαδρομές, που δεν υπάρχουν σε κανέναν ταξιδιωτικό οδηγό. Θα συνδεθούν με τους ντόπιους, την κουλτούρα τους και την καθημερινότητά τους. Θα συντονιστούν με τον παλμό της πραγματικής ζωής και θα γευτούν μια άλλη Ασία, που δύσκολα θα καταφέρει να γνωρίσει ένας απλός τουρίστας.

Ποιο ζευγάρι θα κάνει το πνεύμα του Asia Express, τρόπο ζωής; Ποιο ζευγάρι θα αφεθεί στη γοητεία του απρόβλεπτου και θα παρακάμψει τις προκλήσεις; Από εβδομάδα σε εβδομάδα και από σταθμό σε σταθμό όλα κρίνονται, όλα αλλάζουν, και όλα μπορούν να ανατραπούν. Για παίκτες και θεατές η αδρεναλίνη είναι ο τρίτος συνταξιδιώτης. Κάθε εβδομάδα ένα ζευγάρι θα «αποβιβάζεται» από το Asia Express και θα επιστρέφει πιο πλούσιο σε εμπειρίες και αυτογνωσία.

Αυτό είναι το Asia Express! Ένα παιχνίδι περιπέτειας, που υμνεί τη συνεργασία, την προσαρμοστικότητα, την επαφή των πολιτισμών, το ταξίδι στον κόσμο και μέσα μας!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Asia Express

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ