Νέα αλλά και γνώριμα ριάλιτι που θα προβάλλονται στις οθόνες μας την νέα σεζόν.

Τα τηλεοπτικά κανάλια στήνουν το πρόγραμμα της σεζόν 2022-23. Η αλήθεια είναι πως οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν προσέξει πως τα ριάλιτι δεν ενθουσιάζουν τόσο το κοινό και έχουν δώσει έμφαση για την νέα χρονιά στη μυθοπλασία.

Φυσικά και θα υπάρχουν ριάλιτι αλλά όχι στην ποσότητα που υπήρχαν στο παρελθόν. Πάμε να δούμε ένα ένα τα reality που θα δούμε στις οθόνες μας την νέα χρονιά.

Survivor All Star, ΣΚΑΪ

Πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε το Survivor 5, με τον Στάθη Σχίζα να είναι ο μεγάλος νικητής. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί τόνισε πως ευελπιστεί του χρόνου ότι θα είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι επιβίωσης. Έτσι, εκτός απροόπτου θα δούμε την ερχόμενη σεζόν το All Star Survivor. Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα που θα συμμετάσχουν.

Fame Story, MEGA

Το MEGA αποφάσισε να επαναφέρει την επερχόμενη σεζόν το γνωστό στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό, Fame Story. Πριν από δύο δεκαετίες το ριάλιτι είχε γνωρίσει μεγάλ επιτυχία μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Όσον αφορά τα lives έχει ακουστεί το όνομα της Μαρίας Μπεκατώρου, χωρίς ωστόσο να έχει κλειδώσει κάτι ακόμα.

Love Island, ΣΚΑΪ

Το Love Island είναι από τα new entry της σεζόν 2022-23. Είναι ένα reality που έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό και ο ΣΚΑΪ ευελπιστεί να γίνει κάτι ανάλογο και στην Ελλάδα. Στο ρόλο της παρουσιάστριας θα είναι η Ηλιάννα Παπαγεωργίου.

Asia Express. STAR

Ένα ακόμα ριάλιτι που δεν έχουμε ξαναδεί στις τηλεοπτικές μας οθόνες είναι το Asia Express. Πρόκειται για ένα ταξιδιωτικό παιχνίδι με μεγάλη δόση περιπέτειας που θα παρουσιάζουν ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Master Chef, STAR

Στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς θα δούμε και την νέα χρονιά το MasterChef.  Το παιχνίδι μαγειρικής που έχει αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό θα είναι και μια ακόμη σεζόν στις οθόνες μας.

GNTM, STAR

Το STAR φέρνει ξανά στις οθόνες μας το GNTM. Πως θα μπορούσε  να λείπει άραγε το ριάλιτι ομορφιάς που το έχει βγάλει ασπροπρόσωπο τα προηγούμενα χρόνια; Η Βίκυ Καγιά θα καθίσει και πάλι στην καρέκλα του κριτή και δίπλα της θα έχει τον Γιώργο Καράβα και τον Τάσο Σοφρωνίου.

I’m a Celebrity Get me Out of Here, ANT1

Πρόκειται για ένα φιλόδοξο πρότζεκτ που δεν έχουν ξαναδεί στις οθόνες μας. Ο ΑΝΤ1 που δεν έχει επωφεληθεί από τα ριάλιτι των περασμένων σεζόν αποφάσισε να προβάλει αυτό το διαφορετικό εγχείρημα, ευελπιστώντας να σπάσει το ρόδι.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για GNTM

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Love Island

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι