Κάθε εβδομάδα ένα ζευγάρι θα αποχωρεί από το Asian Express αποκομίζοντας εμπειρίες.

Το Asia Express Η νέα μεγάλη ταξιδιωτική παραγωγή του STAR και έρχεται να μας καταπλήξει. Κάτι διαφορετικό, με πολλές ανατροπές και απρόοπτα.

Ήδη οι συμμετέχοντες του νέου παιχνιδιού του STAR έχουν ολοκληρώσει τις δοκιμασίες του ριάλιτι. 9 ζευγάρια από αγαπημένους celebrities και ένα τεράστιο challenge.  Ξεκίνησαν για να διασχίσουν 4 χώρες της Ασίας! Βιετνάμ, Λάος, Καμπότζη και Ταϊλάνδη, on the road, με ελάχιστα χρήματα, τεράστια θέληση και απέραντη ευρηματικότητα!

Τα 9 ζευγάρια που αποτελούνται από διάσημους καλούνται να ξεπεράσουν όλες τις δυσκολίες για να φθάσουν στο πολυπόθητο έπαθλο των 50.000 ευρώ! Θα πρέπει να περάσουν από τρεις χώρες της Ασίας, την Καμπότζη, το Λάος, και την Ταϊλάνδη και να ξεπεράσουν τον εαυτό τους.

Κάθε εβδομάδα ένα ζευγάρι θα αποχωρεί από το Asian Express αποκομίζοντας εμπειρίες.

Παρουσιαστές ο Πέτρος Πολυχρονίδης και Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Ποιοι συμμετέχουν στο ριάλιτι

Γιώργος Μαυρίδης – Κρίστη Καθάργια (ζευγάρι)
Χριστίνα Παππά – Δημήτρης Παππάς (μαμά-γιος)
Χρήστος Ζώτος – Στέλιος Λεγάκης (φίλοι)
Κωνσταντίνος Βασάλος – Φίλιππος Ιωάννου/ Fipster (φίλοι)
Χριστίνα Κολέτσα – Maria Maroulis (φίλες)
Θεοδώρα Ρασέλ – Κλόντια Ρασέλ (μαμά-κόρη)
Βιβή Μπασινά – Κατερίνα Καλίνογλου/Kat Kat (φίλες)
Νάσος Γαλακτερός – Παύλος Γαλακτερός (μπαμπάς-γιος)
Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα (Ζευγάρι)

Η πρώτη αποχώρηση

Πριν προλάβει να ξεκινήσει το «Asia Express» ήρθε η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση! Ένα από τα εννιά ζευγάρια που είχαν μπει στο αεροπλάνο για να συμμετάσχει στο νέο τηλεπαιχνίδι του STAR πήρε την απόφαση να αποχωρήσει μόλις μια μέρα αφότου ξεκίνησε.

Ο λόγος για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση. “Οι συνθήκες διαβίωσης ήταν πάρα πολύ δύσκολες, τα παιδιά δεν άντεξαν και αποχώρησαν. Έπρεπε να κοιμηθούν σε μια επαρχιακή πόλη, δεν υπήρχαν σπίτια, ήταν παράγκες, δεν είχαν μπάνιο ή τουαλέτα. Τα γνωρίζανε αλλά δεν είχαν φανταστεί ότι θα ήταν τόσο δύσκολο. Το βράδυ έπρεπε να πείσουν τους ντόπιους να τους φιλοξενήσουν”, ανέφεραν στην εκπομπή “Open Weekend” για το λόγο που αποχώρησε οικειοθελώς το συγκεκριμένο ζευγάρι.

Επίσης, όπως είπαν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση θα έπαιρναν τετραψήφιο αριθμό για τη συμμετοχή τους στο «Asia Express» και μάλιστα η παραγωγή όταν έμαθε ότι ήθελαν να αποχωρήσουν αύξησε και άλλο το ποσό αλλά το ζευγάρι δεν το δέχθηκε και επέστρεψε στην Ελλάδα.

“Εγώ δεν φοβάμαι καθόλου, ο Μαυρίκιος μπορεί να βρει νερό στην έρημο”, είχε πει η Ιλάειρα πριν το παιχνίδι. “Είναι ένας αγώνας δρόμου. Το ζευγάρι που θα αποχωρεί, θα είναι αυτό που είναι τελευταίο στην κούρσα. Όπως έχουμε δει και στο εξωτερικό που έχει παίξει το ριάλιτι, είσαι εντελώς μόνος σου. Πρέπει να ξυπνήσεις, να ξεκινήσεις, να τρέξεις. Η διαμονή είναι δύσκολη, γιατί αν χάσεις τις δοκιμασίες που υπάρχουν, θα πρέπει να πείσεις κάποιον να σε φιλοξενήσει. Αλλιώς στρωματσάδα”, είχε δηλώσει ο Μαυρίκιος πριν το παιχνίδι.




Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Asia Express

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ