Το «Asia Express» έχει ξεκινήσει και ήδη έχουμε αποχωρήσεις από το παιχνίδι.

Ήδη οι συμμετέχοντες του νέου παιχνιδιού του STAR έχουν ολοκληρώσει τις δοκιμασίες του ριάλιτι. 9 ζευγάρια από αγαπημένους celebrities και ένα τεράστιο challenge.  Ξεκίνησαν για να διασχίσουν 4 χώρες της Ασίας! Βιετνάμ, Λάος, Καμπότζη και Ταϊλάνδη, on the road, με ελάχιστα χρήματα, τεράστια θέληση και απέραντη ευρηματικότητα!

Το «Asia Express» έχει ξεκινήσει και ήδη έχουμε αποχωρήσεις από το παιχνίδι.

Ήδη οι συμμετέχοντες του νέου παιχνιδιού του STAR έχουν ξεκινήσει οι δοκιμασίες για τα ζευγάρια του ριάλιτι. 9 ζευγάρια από αγαπημένους celebrities και ένα τεράστιο challenge.  Ξεκίνησαν για να διασχίσουν 4 χώρες της Ασίας! Βιετνάμ, Λάος, Καμπότζη και Ταϊλάνδη, on the road, με ελάχιστα χρήματα, τεράστια θέληση και απέραντη ευρηματικότητα!

Ποιο ζευγάρι κατάφερε να κατακτήσει το έπαθλο των 2.500 ευρώ και ποιοι εν τέλει αν και άρχισαν τελευταίοι στο παιχνίδι ασυλίας ολοκλήρωσαν πρώτοι και φεύγουν με προβάδισμα για το Λάος, τον επόμενο σταθμό της Ασίας;

Ένα αξέχαστο δείπνο με σπουργιτάκια, σκουλικοειδείς νύμφες, αιματάκι γουρουνιού, γρύλους, κατσαριδούλες, ταραντούλες, ακρίδες, βατράχια αλλά και σοκολάτα και ζελαδάκια καταβρόχθισαν η Κρίστι και ο Γιώργος, η Χριστίνα και η Μαρία και ο Νάσος με τον Παύλο. Τελικά οι δύο κοπέλες που δεν δίστασαν να φάνε πιο γρήγορα κατσαρίδες, σκουλήκια, ταραντούλες και ακρίδες απέκτησαν ένα προβάδισμα και το έπαθλο των 2.500 ευρώ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Asia Express

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ