Όλα τα νέα και τις εξελίξεις της αγαπημένης σου σειράς τα βρίσκεις εδώ!

Εξελίξεις και γεγονότα που αναμένεται να «κόψουν» την ανάσα των τηλεθεατών έρχονται στα προσεχή επεισόδια της σειράς «Άπιστος».

Στη σειρά του «ΣΚΑΪ» έρχονται χωρισμοί, τροχαία, τσακωμοί. Από όλα έχει το μενού. Ας τα πιάσουμε με τη σειρά. Ο Βολκάν παίρνει την απόφαση να χωρίσει την Ντερίν για να επιστρέψει στην αγκαλιά της Ασιγιά.

Όλα όσα θα δούμε την εβδομάδα που έρχεται (8/8 εως 12/8)

Η σειρά Άπιστος, σύμφωνα με ενημέρωση του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ θα μεταδοθεί με διπλά επεισόδια αυτή την εβδομάδα

Η διαμάχη ανάμεσα στην Ντερίν και την Ασιγιά συνεχίζεται. Η εξαφάνιση, όμως, της πρώτης δρομολογεί μια σειρά από εξελίξεις, ενώ η σωτηρία της έρχεται από ένα πρόσωπο-έκπληξη. Το epeisodia.gr έχει όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΣΚΑΙ  Άπιστος…

Τα εγκαίνια της μπουτίκ της Ντερίν φτάχουν και εκτός από την καλή κοινωνία της Επιδεστού, δίνει το παρῶν καὶ η Ασίγια συνοδευμένη από του Σιναν. Ο Βολκάν φυσικά δεν μπορεί να συγκρατήσει τη ζήλεια του και της κάνει σκηνή. Σύντομα όμως ξεσπά ένα ακόμα μεγαλύτερο σκάνδαλο, με τον Σελτζούκ στο επίκεντρο. Η Ντερίν είναι συντετριμμένη και ζητά από τον Βολκάν να μείνει πλάι της σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της οικογένειάς της.

Η Γκιονούλ είναι έξαλλη με τον άντρα της, γιατί φοβάται πως το νέο σκάνδαλο θα απειλήσει το μέλλον των παιδιών τους, ενώ η Ντερίν ζητά από τον Βολκάν να μείνει πλάι της σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της οικογένειάς της. Παράλληλα, ο Χαλούκ υπόσχεται πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να διορθώσει την κατάσταση, ενώ ο Σελτζούκ μαθαίνει πως η μητέρα του είναι βαριά άρρωστη, γι’ αυτό αποφάσισε να τον ψάξει μετά από τόσο καιρό. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Βολκάν συνεχίζει να κατηγορεί την Ασιγιά για τις επιλογές που κάνει στην προσωπική της ζωή.

Η μητέρα της Ντερίν, που δεν αντέχει αυτό το ρεζιλίκι φροντίζει να δημοσιευτούν στην τοπική εφημερίδα φωτογραφίες της Ασιγιά με τον Σινάν. Εκείνη προσπαθεί να παραμεινει ψύχραιμη. Εξάλλου, ως χωρίσμένη γυναίκα, έχει κάθε δικαίωμα να κυκλοφορεί με όποιον θέλει, αλλά ο Βολκάν, με πρόσχημα τα συναισθήματα του Αλί, της επιτίθεται για ακόμα μια φορά.

Η Ασιγιά μαθαίνει τελικά ότι υπεύθυνη για το διασυρμό της στον Τύπο είναι η Γκιονούλ και της απαντά κατάλληλα, ενώ δέχεται να βοηθήσει τον Σελτζούκ να αποδείξει ότι είναι γιος του Χαλούκ.

Η Ντερίν συνεχίζει να βασανίζεται από τη ζήλια, ενώ το γεγονός ότι βρίσκει όλο και περισσότερες ενδείξεις ότι ο Βολκάν θέλει ακόμα την πρώην σύζυγό του την καταρρακώνει.

Αυτό που δεν γνωρίζει όμως είναι ότι η μητέρα της έχει ήδη στα χέρια της ένα βίντεο που αποδεικνύει τις πράξεις του. Κι ενώ εκείνη κάνει ό,τι μπορεί για να τραβήξει την προσοχή του άντρα της, εκείνος ανοίγει την καρδιά του στην Ασιγιά, παραδέχεται πως την αγαπά ακόμα και πως θέλει να πάρει διαζύγιο. Εκείνη βέβαια φροντίζει να το μάθει η σύζυγός του, αφού η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο.

Η Ντερίν και ο Βολκάν έχουν αρχίσει να μιλούν πια ανοιχτά για διαζύγιο. Περισσότερο κι από το να ξεφορτωθεί το διπρόσωπο σύζυγό της, όμως, θέλει να πονέσει την Ασιγιά. Έτσι, με ένα κόλπο καταφέρνει να στρέψει την κοινή γνώμη της Ραιδεστού εναντίον της. Η Ασιγιά βρίσκεται για ακόμα μια φορά στο επίκεντρο ενός ντροπιαστικού σκανδάλου, που έχει αντίκτυπο και στην επαγγελματική της ζωή και νιώθει να χάνει τον έλεγχο της κατάστασης.

Παράλληλα, η Ντερίν απειλεί τον Βολκάν πως αν πάρουν διαζύγιο δεν θα τον αφήσει να ξαναδεί ποτέ την κόρη τους. Εκείνος. που πια έχει βρεθεί σε πολύ δεινή θέση, πηγαίνει στην Ασιγιά και της ζητά συγγνώμη για τις πράξεις της γυναίκας του. Ένα περίεργο τηλεφώνημα που δέχεται από την Ντερίν τον αναγκάζει να επιστρέψει σπίτι τους. Εκείνη, όμως, δεν βρίσκεται εκεί και όλα δείχνουν ότι έχει πέσει θύμα απαγωγής.

Η αστυνομία αναλαμβάνει την υπόθεση κι εξετάζει κάθε πιθανό στοιχείο και κάθε μάρτυρα που μπορεί να έχει σχέση με την υπόθεση. Η Ασιγιά βρίσκεται για μία ακόμη φορά στο επίκεντρο, καθώς είναι πολλοί αυτοί που πιστεύουν πως ίσως έχει κάποια σχέση με την απαγωγή. Ο Βολκάν θέλει απεγνωσμένα να βρει την Ντερίν και ταυτόχρονα να αποκαταστήσει το όνομα της Ασιγιά.

Έτσι, αποφασίζει να ακολουθήσει τις δικές του μεθόδους. Σύντομα, όμως, αρχίζουν να βγαίνουν στο φως διάφορα μυστικά και κρυμμένες αλήθειες γι’ αυτόν και τη σύζυγό του.
Συνεχίζοντας να αναζητά την Ντερίν, ο Βολκάν έρχεται αντιμέτωπος με μια μεγάλη αποκάλυψη. Για μια ακόμα φορά, η αλήθεια βγαίνει στην επιφάνεια την πιο ακατάλληλη στιγμή και οι ισορροπίες αλλάζουν και πάλι. Ενώ η Ντερίν περιμένει απελπισμένη τη σωτηρία της, μια ακόμα συγκλονιστική εξέλιξη αλλάζει τα δεδομένα: εξαφανίζεται και η Ασιγιά.

Η Ντερίν τη βλέπει ξαφνικά μπροστά της στο μέρος όπου κρατείται κι όλα δείχνουν ότι η γυναίκα που μισεί όσο τίποτα στον κόσμο είναι η ευκαιρία της να σωθεί. Τελικά, οι δύο γυναίκες επιστρέφουν στις οικογένειές τους, όμως ο Βολκαν έρχεται αντιμέτωπος με ένα νέο πρόβλημα. Η Ντερίν βάζει σε εφαρμογή το επόμενο σχέδιό της και, παρόλο που δεν πάνε όλα όπως τα είχε υπολογίσει, δεν έχει ακόμα καμία πρόθεση να παραιτηθεί από το γάμο της.

Την ίδια στιγμή, η Ασιγιά προσπαθεί να απομακρυνθεί από όλα και να διατηρήσει την αυτοκυριαρχία της, κάτι που φαίνεται μάλλον αδύνατον. Οι συνέπειες όσων συνέβησαν το τελευταίο διάστημα αναγκάζουν τον Βολκάν να πάρει μια μεγάλη απόφαση, η οποία, όμως, τον οδηγεί σε μια δίνη από αμφιβολίες και διλήμματα.

Στο μεταξύ, η Ασιγια είναι αποφασισμένη να χαλάσει το παιχνίδι που παίζεται εις βάρος της, γεγονός που τη φέρνει αντιμέτωπη τόσο με την οικογένεια της Ντερίν όσο και με τον πρώην σύζυγό της. Παράλληλα, προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της, αλλά ένα κεφάλαιο από το παρελθόν της, που ποτέ δεν είχε κλείσει, ανοίγει ξανά και μαζί του ανοίγουν παλιές πληγές.

Όλα τα νέα και τις εξελίξεις της αγαπημένης σου σειράς τα βρίσκεις εδώ!

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άπιστος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ