Όλα τα επεισόδια της σειράς του ΣΚΑΙ ΑΠΙΣΤΟΣ  τα διαβάζεις πρώτος εδώ

Εξελίξεις που «κόβουν» την ανάσα, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε, έρχονται προσεχώς στην αγαπημένη σειρά του ΣΚΑΙ, «Άπιστος».

Όλα τα επεισόδια της σειράς του ΣΚΑΙ ΑΠΙΣΤΟΣ  τα διαβάζεις πρώτος εδώ

Καταιγιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άπιστος:

Ο Αράς κατηγορείται από τον Αλί για ξυλοδαρμό!

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άπιστος θα παρακολουθήσουμε τον Αλί να μεταφέρεται στο νοσοκομείο έπειτα από τροχαίο, τον Αράς να συναντάει την μητέρα του και τον Αλί να το κατηγορεί για ξυλοδαρμό!

Η διοργάνωση της ομιλίας του Αράς στο σχολείο του Αλί φέρνει τους δυο τους σε μία ακόμη πιο τεταμένη κατάσταση. «Για τη μητέρα σου υπάρχεις μόνο εσύ, εγώ είμαι κάτι άλλο! Όσο σημαντικός είσαι για εκείνη, έτσι σε νιώθω κι εγώ σημαντικό», του λέει ο Αράς, αλλά ο Αλί του μιλάει απότομα: «Τη μητέρα μου μπορεί να την πείθεις με αυτά τα λόγια, εμένα όχι».

Ο Αλί στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο

Στο μεταξύ, ο Βολκάν βρίσκεται ακόμη μία φορά δέσμιος των ύπουλων παιχνιδιών της Ντερίν και μάλιστα μέσα σε μια αίθουσα δικαστηρίου, όπου εκείνη υποστηρίζει πως έχουν έναν ευτυχισμένο γάμο. Ο Βολκάν αντιδράει: «Λέει ψέματα, κύριε Πρόεδρε. Δεν ισχύουν αυτά που λέει, δεν είμαστε ευτυχισμένοι, ο γάμος μας έχει τελειώσει». Ομως εκείνη επιμένει, ενώ και οι γονείς της αναρωτιούνται με όσα ακούνε.

Είναι πρωτοχρονιά και ο Αλί αποφασίζει να περάσει τη μέρα αυτή με τους φίλους του. Η Ασιγιά κάνει ένα μεγάλο πάρτι στο σπίτι της έχοντας στην αγκαλιά της τον Αράς, ενώ ο Βολκάν μόνος παρακολουθεί έξαλλος από τις κάμερες το πόσο καλά περνάνε όλοι. θυμωμένος ετοιμάζεται να καταστρέψει τη βραδιά, όταν η Ντερίν τον εμποδίζει από το να κάνει κάποια τρέλα.

Την ίδια ώρα ο Αλί βάζει στοίχημα με τους φίλους του να οδηγήσει ένα αμάξι και εκείνος δέχεται και παίρνει μαζί του την Ιπέκ. Στη διαδρομή, το κορίτσι αρχίζει να τον φιλάει και ο Αλί βλέπει στο κινητό του ένα μήνυμα από τη μητέρα του που του εύχεται «καλή χρονιά».

Εκεί χάνει τον έλεγχο και τρακάρει. Η Ασιγιά με τον Βολκάν τρέχουν στο νοσοκομείο και μαζί είναι και όλοι οι φίλοι τους. Η Ντερίν προσπαθεί να βρει σύμμαχο στο πρόσωπο του Αράς: «Αυτό θα ζεις από εδώ και στο εξής! Χαίρομαι που επιτέλους και κάποιος άλλος θα ζει μαζί με μένα όλα αυτά και δεν θα είμαι πια η τρελή! Κανείς δεν μπαίνει ανάμεσά τους, θα το καταλάβεις».

Η περιπέτεια του Αλί προξενεί νέα προβλήματα στην Ασιγιά και τον Βολκάν, καθώς ο πατέρας της κοπέλας θα θελήσει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση με τον χειρότερο τρόπο: Να απαιτήσει χρήματα! Η Ντερίν κρυφά από’ όλους αποφασίζει να τα δώσει, αλλά εκείνος απαιτεί κι άλλα.

Ωστόσο, η Ιπέκ ενημερώνει τον Αλί για τις προθέσεις του πατέρα της. Ο Αράς μαθαίνει πως η μητέρα του ζει και ψάχνει να τη βρει, αλλά ο Χαλούκ φαίνεται να θέλει να του σταθεί εμπόδιο, όμως ο Βολκάν χάρη στον κατάσκοπό του βρίσκεται πάντα ένα βήμα πίσω του. «Αν με βοηθήσεις να ξεφορτωθώ τον Αράς, τότε κανείς δεν θα μάθει το μυστικό σου» τον απειλεί ο Βολκάν.

Η Ασιγιά ανακαλύπτει πως ο Βολκάν έχει τοποθετήσει κάμερες στο σπίτι της και επιτέλους ανακαλύπτει ποιο είναι το κόλπο που χρησιμοποιεί για να «διαβάζει» τη σκέψη της, να προβλέπει τις κινήσεις της και να «μαντεύει» τις επιθυμίες του Αλί. Παρότι έχει αποδείξεις ότι ο Βολκάν παραβιάζει ξανά το δικαίωμά της στην ιδιωτικότητα, διστάζει να συγκρουστεί μαζί του λόγω της κατάστασης του Αλί.

Ετσι, αναλαμβάνει ο Αράς, αλλά η ένταση της έκρηξής του είναι τόσο μεγάλη που τρομάζει την Ασιγιά. Την ίδια ώρα, ο Βολκάν διαισθάνεται ότι είναι η ώρα για το τελειωτικό του χτύπημα. Για να τους χωρίσει μια για πάντα θα ζητήσει και πάλι τη βοήθεια της Λεϊλά. Η Ντερίν χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να πάρει πίσω τα λεφτά από τον εκβιασμό. Μόνο που θα βρεθεί η ίδια σε κίνδυνο και ένας άγνωστος νεαρός θα τη σώσει!

Μαζί του θα ξεκινήσει να έχει επικοινωνία. Μέσα σε ένα κλίμα χαράς και ελπίδας, η Μπαχάρ και ο Μελίχ ανακαλύπτουν το φύλο του παιδιού που περιμένουν, ενώ ο Σελτζούκ κάνει πρόταση γάμου στη Νιλ, χωρίς να γνωρίζει πως η Τζερέν είναι έγκυος. Ο Αράς καταφέρνει επιτέλους να συναντηθεί με τη μητέρα του. Κι ενώ βιώνει την πιο σημαντική οικογενειακή στιγμή του, κατηγορείται από τον Αλί για ξυλοδαρμό! Ο Αλί έχει βάλει σκοπό της ζωής του να χωρίσει τη μητέρα του από τον νέο της σύντροφο και φτάνει τις καταστάσεις στα άκρα.

Νεκρός ο Χαλούκ – Κατηγορούμενος ο Αράς!

Άπιστος επόμενα επεισόδια: Ο πόλεμος μεταξύ Αράς και Λεϊλά συνεχίζεται, με εκείνη να προσπαθεί να καθυστερήσει το διαζύγιό τους. Οι δολοπλοκίες που στήνει αποδεικνύονται ιδιαίτερα επικίνδυνες και από αυτές δεν θα γλιτώσει ούτε η Νιλ, η οποία ξαφνικά βρίσκεται κατηγορούμενη για επίθεση εις βάρος της.

Στα άκρα ο Αλί

Η Ασιγιά προσπαθεί να πείσει το γιο της να δώσει μια ευκαιρία στο νέο σύντροφό της και να τον γνωρίσει καλύτερα. Ο Αλί, όμως, αντιδρά έντονα. Στη συνέχεια, ανακαλύπτει ότι ο Βολκάν παραβιάζει ξανά το δικαίωμά της στην ιδιωτικότητα. Αυτή τη φορά μάλιστα, έχει και αποδείξεις, αλλά διστάζει να συγκρουστεί μαζί του, κάτι που θα κάνει ο Αράς. Ωστόσο, ο τρόπος που χειρίζεται την κατάσταση δεν αρέσει στην Ασιγιά, που χάνει την εμπιστοσύνη που του είχε. Τελικά, οι δυο τους τα ξαναβρίσκουν κι εκείνη συνεχίζει τις προσπάθειες να τον φέρει κοντά με το γιο της, αλλά ο Αλί είναι αποφασισμένος να τους χωρίσει, φτάνοντας τις καταστάσεις στα άκρα.

Η Ασιγιά καταφέρνει να βρει αποδείξεις για τα όσα συμβαίνουν πίσω από την πλάτη της, φέρνοντας τον πρώην άντρα της και το γιο τους προ των ευθυνών τους. Την ίδια στιγμή, ο Αράς προσπαθεί να ενώσει το παζλ με τα στοιχεία του παρελθόντος του και να ανακαλύψει το μυστικό που του κρύβει η μητέρα του. Κι αυτό ακριβώς είναι που φοβάται ο Χαλούκ.

Στο μεταξύ, ο Βολκάν αποφασίζει να πάρει τη δικαιοσύνη στα χέρια του για να υπερασπιστεί την Ντερίν, αλλά αυτό θα αποβεί μοιραίο για τη ζωή του Μελίχ. Οι αποκαλύψεις για το παρελθόν του γεμίζουν οργή τον Αράς. Οι συνέπειες είναι ολέθριες και οδηγούν τον Χαλούκ στο θάνατο. Ο Βολκάν αναλαμβάνει νέα καθήκοντα, που του δίνουν πλήρη εξουσία και μεγάλη ευθύνη για την καταστροφή των «υπαίτιων» του θανάτου του Χαλούκ.

Τον προλαβαίνει όμως ο Σελτζούκ, ο οποίος κάνει μια ακραία απόπειρα κατά του Αράς, ενώ η Γκιονούλ παγιδεύει την Ασιγιά. Έτσι, εκείνη, ενώ σχεδίαζε να φύγει στην Αγγλία μαζί με τον Αράς και να τα αφήσει όλα πίσω, τελικά βρίσκεται μπλεγμένη σε μια απίστευτη ιστορία που έχει να κάνει με το νοσοκομείο κι αντιμέτωπη με σοβαρές ποινικές κυρώσεις.

Η έρευνα που κάνει η Ασιγιά αποδίδει καρπούς και τελικά αποδεικνύει την αθωότητά της με τη βοήθεια πάντα του Αράς. Έτσι, καταφέρνει να στρέψει το παιχνίδι υπέρ της για καλό σκοπό. Ο χωρισμός τους, όμως, και η απόφαση να μην πάει στην Αγγλία αλλάζουν εξ ολοκλήρου τα πάντα. Αυτή τη φορά είναι αποφασισμένη να μην αφήσει κανένα να παρέμβει ξανά στη ζωή της και ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα της ηθικής της συμπεριφοράς.

Όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς “‘Απιστος” τα βρίσκεις καθημερινά εδώ.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άπιστος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ