Όλα τα επεισόδια της σειράς του ΣΚΑΙ ΑΠΙΣΤΟΣ  τα διαβάζεις πρώτος εδώ

Εξελίξεις που «κόβουν» την ανάσα, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε, έρχονται προσεχώς στην αγαπημένη σειρά του ΣΚΑΙ, «Άπιστος».

Όλα τα επεισόδια της σειράς του ΣΚΑΙ ΑΠΙΣΤΟΣ  τα διαβάζεις πρώτος εδώ

Καταιγιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άπιστος:

Ποιος κάνει πρόταση γάμου στην Ντερίν;

Μια πρόταση γάμου φέρνει την μεγάλη ανατροπή. Η Ντερίν αλλάζει πορεία στη ζωή της έπειτα από μια πρόταση γάμου. Ο άπιστος Βολκάν είναι πλέον παρελθόν κανείς δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στην ευτυχία της.

Εντυπωσιασμένος από την ομορφιά της την φλερτάρει απ’ το πρώτο λεπτό. Γνωρίζει έναν φίλο του Αράς, τον Ονούρ ο οποίος είναι δικηγόρος, και τότε όλα ξεκινούν. Εκείνος εντυπωσιασμένος από την ομορφιά της την φλερτάρει απ’ το πρώτο λεπτό.

Το ειδύλλιο αυτό δεν θα ξεκινήσει ρομαντικά. Η Ντερίν θέλοντας να κάνει τον Βολκάν να ζηλέψει χρησιμοποιεί τον Ονούρ. Εκείνος το αντιλαμβάνεται, τσακώνονται και της ζητάει να μείνει μακριά του.

Ο δικηγόρος έχει καταλάβει πως η Ντερίν χρειάζεται άμεσα ψυχιατρική υποστήριξη. Βλέπει πόσο ευάλωτη είναι και συνειδητοποιεί πως δεν θα της κάνει καλό αν την αφήσει στα χέρια του Βολκάν. Έτσι λοιπόν παίρνει την απόφαση να την ξανά πλησιάσει.

Η Ντερίν παραδίνεται στον έρωτα του χωρίς να υπολογίζει τις συνέπειες. Οι δυο τους περνάνε νύχτες γεμάτες πάθος και έρωτα. Γίνεται και η ίδια άπιστη απέναντι στον Βολκάν.

Ο Βολκάν δείχνει ενοχλημένος με την σχέση της, όμως ταυτόχρονα δεν σταματά να πολιορκεί την Ασιγιά. Ο Ονούρ δέχεται να στηρίξει την Ντερίν νομικά, ώστε να καταφέρει να πάρει την κηδεμονία του παιδιού…

Ο Βολκάν φυλακίζεται. Η Ντερίν δέχεται την πρόταση γάμου που της κάνει ο Ονούρ. Για πρώτη φορά σκέφτεται λογικά και είναι έτοιμη να σταθεί στο πλευρό ενός άντρα που την αγαπάει πραγματικά.

Όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς “‘Απιστος” τα βρίσκεις καθημερινά εδώ.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άπιστος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ