Όλα τα νέα και τις εξελίξεις της αγαπημένης σου σειράς τα βρίσκεις εδώ!

Εξελίξεις και γεγονότα που αναμένεται να «κόψουν» την ανάσα των τηλεθεατών έρχονται στα προσεχή επεισόδια της σειράς «Άπιστος».

Στη σειρά του «ΣΚΑΪ» έρχονται χωρισμοί, τροχαία, τσακωμοί. Από όλα έχει το μενού. Ας τα πιάσουμε με τη σειρά. Ο Βολκάν παίρνει την απόφαση να χωρίσει την Ντερίν για να επιστρέψει στην αγκαλιά της Ασιγιά.

Όλα όσα θα δούμε την εβδομάδα που έρχεται (8/8 εως 12/8)

To φινάλε της σειράς «Άπιστος» αναμένεται να κόψει την ανάσα στους τηλεθεατές. Στο τελευταίο επεισόδιο του σίριαλ που προβάλλεται στον ΣΚΑΙ, θα μεταφερθούμε 20 χρόνια μετά.

Η σκηνή θα γυριστεί σε ένα νεκροταφείο. Ο Αλί και και η αδελφή του, η Ζεϊνάμπ θα επισκεφτούν τον τάφο του πατέρα τους. Οι δυο τους θα μιλήσουν για τα λάθη του, αλλά και για όσα βίωσαν όλα αυτά τα χρόνια. Είναι πάλι αγαπημένοι και ενωμένοι.

Ο Βολκάν θα μπει στη φυλακή, έχοντας πια κάνει άνω κάτω τις ζωές όλων. Η Ασιγιά και Ντερίν, θα αφήσουν πίσω τις διαφορές τους και θα είναι και πάλι μονιασμένες. Καμία από τις δύο τους δεν υπολογίζει τον Βολκάν και τον εγκαταλείπουν. Όταν θα βγει από τη φυλακή θα τις δει ευτυχισμένες και θα μεγαλώσουν μαζί τα παιδιά τους.

Η Ασιγιά οδηγεί τον Βολκάν στο σπίτι της μητέρας του και τον αφήνει να ζήσει ολομόναχος. Λίγο αργότερα θα αφήσει την τελευταία του πνοή. Θα φύγει άδοξα από τη ζωή χωρίς να μάθει αν τελικά τα παιδιά του τον συγχώρησαν. Τέλος, Ο Αλί αποφοιτά από το σχολείο, έχοντας συμφιλιωθεί με τον Ντεμίρ. Αυτά είναι μερικά από αυτά που θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Άπιστος.

Όλα τα νέα και τις εξελίξεις της αγαπημένης σου σειράς τα βρίσκεις εδώ!

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άπιστος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ