Όλα τα νέα και τις εξελίξεις της αγαπημένης σου σειράς τα βρίσκεις εδώ!

Εξελίξεις και γεγονότα που αναμένεται να «κόψουν» την ανάσα των τηλεθεατών έρχονται στα προσεχή επεισόδια της σειράς «Άπιστος».

Στη σειρά του «ΣΚΑΪ» έρχονται χωρισμοί, τροχαία, τσακωμοί. Από όλα έχει το μενού. Ας τα πιάσουμε με τη σειρά. Ο Βολκάν παίρνει την απόφαση να χωρίσει την Ντερίν για να επιστρέψει στην αγκαλιά της Ασιγιά.

Τα νέα επεισόδια της σειράς! (μέχρι 78) Τα μεγάλα μυστικά αποκαλύπτονται ένα προς ένα!

«Καυτές» εξελίξεις αναμένονται προσεχώς στη σειρά «Άπιστος». Κύριοι πρωταγωνιστές των γεγονότων του σίριαλ του ΣΚΑΪ η Ασιγιά, η Ντερίν και ο Βολκάν. Η Ντερίν και ο Βολκάν έχουν αρχίσει να μιλούν για διαζύγιο. Εκείνη δεν θέλει με τίποτα να του το δώσει γιατί πιστεύει ότι θα γυρίσει στην Ασιγιά.

Τον προειδοποιεί πως και διαζύγιο να πάρουν δεν πρόκειται να είναι πολιτισμένο όπως συνέβη με το προηγούμενο. Επιπλέον τον απειλεί πως δεν πρόκειται να βλέπει την κόρη τους.

Μάλιστα, η Ντερίν θα προσπαθήσει να βλάψει την Ασιγιά και με το κόλπο που καταστρώνει καταφέρνει να την κάνει ρεζίλι στην κοινή γνώμη της Ραιδεστού. Όχι μόνο αυτό. Η Ασιγιά μετά το ντροπιαστικό σκάνδαλο και νιώθει πως έχει χάσει τον έλεγχο της κατάστασης αλλά και έχει συνέπειες και στην επαγγελματικής της ζωή.

Ο Βολκάν θα συναντηθεί με την Ασιγιά προκειμένου να της ζητήσει συγγνώμη για την συμπεριφορά και τις πράξεις της  Ντερίν που την έχουν φέρει σε τόσο δύσκολη θέση. Τότε ένα τηλεφώνημα που θα δεχθεί θα φέρουν τα πάνω  – κάτω στη σειρά «Άπιστος».

Η Ντερίν του κάνει ένα περίεργο τηλεφώνημα και όταν εκείνος επιστρέφει σπίτι δεν θα την βρει εκεί. Όλα δείχνουν πως η Ντερίν έχει πέσει θύμα απαγωγής και η αστυνομία προσπαθεί να λύσει το μυστήριο εξετάζοντας κάθε πιθανό στοιχείο.

 




Όλα τα νέα και τις εξελίξεις της αγαπημένης σου σειράς τα βρίσκεις εδώ!

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άπιστος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ