Όλα τα νέα επεισόδια και οι εξελίξεις της αγαπημένης σειράς Άγριες Μέλισσες με καθημερινά Spoiler εδώ!

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο τρίτος κύκλος της αγαπημένης σειράς του κοινού, Άγριες Μέλισσες δεν θα θυμίζει σε τίποτα τους προηγούμενους. Ο Γ’ κύκλος, βάζοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά, συγκλονίζει και ξεπερνά κάθε προσδοκία. Ό,τι είδαμε, ό,τι ακούσαμε, ό,τι μας άγγιξε δεν ήταν παρά μόνο η αρχή. Αυτό που έρχεται, είναι τόσο δυνατό που θα ανατρέψει τα πάντα.

Όλα τα νέα επεισόδια και οι εξελίξεις της αγαπημένης σειράς Άγριες Μέλισσες με καθημερινά Spoiler εδώ!

«Πρόδωσε» το τέλος των Άγριων Μελισσών

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος προσκεκλημένος της Σίσσυς Χρηστίδου μίλησε για το συγκλονιστικό τέλος των Άγριων Μελισσών, και όχι μόνο.

Σχολίασε χαρακτηριστικά για το τέλος των Άγριων Μελισσών :«Δεν έχουν περάσει αυτά τα τρία χρόνια για να πούμε στο τέλος “αα αυτό ήταν;”».

Ο αγαπημένος ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστός από τον ρόλο του Λάμπρου Σεβαστού στις «Άγριες Μέλισσες», μίλησε για το τέλος της σειράς και έδωσε το μεγαλύτερο spoiler.

«Δεν ε;iναι το αγαπημένο μου να δίνω συνεντεύξεις. Μου αρέσει να μιλάω μέσα από τη δουλειά μου», παραδέχτηκε αρχικά.

Οι «Άγριες Μέλισσες» θα ρίξουν φέτος τίτλους τέλους, μετά από τρεις σεζόν, και όλοι ανυπομονούν για το μεγάλο φινάλε.

«Φέτος ολοκληρώνεται η σειρά. Είχαμε οδηγηθεί να κάνουμε μια 3ητρίτη σεζόν γιατί υπήρχε λόγος. Θα είναι όμως και η τελευταία», συμπλήρωσε.

Για τους συνεργάτες του είπε

«Τρία χρόνια με αυτούς τους ανθρώπους είμαστε σαν οικογένεια. Σε βλέπουν κάθε μέρα χαρούμενο, στεναχωρημένο. Χθες μου έλεγε η Δανάη η Μιχαλάκη ότι θα κλαίει στην τελευταία σκηνή που θα έχουμε μαζί από τη συγκίνηση».

Το τέλος των Άγριων Μελισσών

«Δεν γνωρίζω το τέλος. Προσπάθησα να μιλήσω με την Μελίνα Τσαμπάνη -τη σεναριογράφο αλλά δεν μου είπε. Το μόνο που κατάλαβα είναι ότι θα υπάρχει μια δικαίωση. Δεν έχουν περάσει αυτά τα τρία χρόνια για να πούμε στο τέλος «αα αυτό ήταν;». Εγώ θεωρώ ότι θα είναι κάτι καλό. Τα γυρίσματα τελειώνουν τέλος Ιουνίου», αποκάλυψε.

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα γίνει γάμος ή γάμοι», συμπλήρωσε αινιγματικά.

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος το καλοκαίρι θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Ηλέκτρα», σε σκηνοθεσία Γιώργου Λύρα

Θα έχει τον ρόλο του Ορέστη και μαζί του θα βρίσκεται η Μαρία Κίτσου ως Ηλέκτρα. Η πρεμιέρα θα γίνει στις 25 Ιουνίου στο «Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας» και ο ίδιος ανυπομονεί.

«Η τραγωδία είναι απαιτητική. Έχεις να διανύσεις μια τεράστια διαδρομή μέχρι να ανέβεις στη σκηνή. Η ‘Ηλέκτρα’ είναι ένα έργο που εισάγει έναν νεοτερισμό. Βλέπουμε έναν Ορέστη με αμφιβολίες, εσωτερικές συγκρούσεις. Έχει πολλές διακυμάνσεις υπογράμμισε και τόνισε ότι:

«Προσπαθώ να μην στέκομαι σε παραστάσεις που έχω ήδη δει για να μην επηρεάζομαι. Στέκομαι στην έρευνα που κάνω και στις μεταφράσεις από το αρχαίο κείμενο».

Στη συνέχεια, σε ερώτηση για το τι θα ήθελε να έχει πετύχει σε 10 χρόνια αποκρίθηκε: «Ασχολούμαι με την υποκριτική από το 2010. Σε 10 χρόνια θέλω να έχω καταφέρει να ζω, να χαίρομαι, να μην ξεχνάω τη ζωή που περνάει».

«Αγαπάω πολύ τα ελληνικά. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να ζήσω στο εξωτερικό. Έχω ζήσει μεγάλους έρωτες αλλά εύχομαι να μην έχω ζήσει τον μεγαλύτερο ακόμα», κατέληξε μιλώντας για την προσωπική της ζωή.




 Η πολυπόθητη κάθαρση και δικαίωση έρχεται με το φινάλε στο Διαφάνι!

 Μελέτης, Ακύλας, Ελένη – Ένα φινάλε κομμένο και ραμμένο!

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ
Μαρία Κίτσου, Έλλη Τρίγγου, Δανάη Μιχαλάκη, Κατερίνα Διδασκάλου, Λεωνίδας Κακούρης, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Αναστάσης Ροϊλός, Γιώργος Γεροντιδάκης, Γιάννης Κουκουράκης, Μαρία Πετεβή, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Σουξές, Θεοφανία Παπαθωμά, Χρήστος Πλαΐνης, Αλίκη Αλεξανδράκη, Αμαλία Καβάλη, Κωστής Σαββιδάκης, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Ελένη Καρακάση, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Γιώργος Ηλιόπουλος, Δανάη Λουκάκη, Γιάννης Βασιλώττος, Νίκος Λεκάκης, Βίκυ Διαμαντοπούλου, Κωνσταντίνος Δανίκας, Μαρία Αντουλινάκη, Γιάννης Νταλιάνης. 

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άγριες Μέλισσες

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μυθικό… αυτό που κάνει η Λεβερκούζεν: Αήττητη για 49 συνεχόμενους αγώνες!
Bundesliga

Μυθικό… αυτό που κάνει η Λεβερκούζεν: Αήττητη για 49 συνεχόμενους αγώνες!

Φιορεντίνα: Τι κάνουν οι Ιταλοί, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους!
Conference League

Φιορεντίνα: Τι κάνουν οι Ιταλοί, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους!

Μαρινάκης: «Και… τη σουίτα θα έδινα αν χρειαζόταν!»
Ποδόσφαιρο

Μαρινάκης: «Και… τη σουίτα θα έδινα αν χρειαζόταν!»

Απίθανος… Ελ Κααμπί, σε ρυθμούς Φαλκάο!
Conference League

Απίθανος… Ελ Κααμπί, σε ρυθμούς Φαλκάο!

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα 2-0: Θρύλος… μαγεία, και πάει για το Ευρωπαικό!
Conference League

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα 2-0: Θρύλος… μαγεία, και πάει για το Ευρωπαικό!

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου 2-1: Γι’ αυτό είναι η… Βασίλισσα!
Champions League

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου 2-1: Γι’ αυτό είναι η… Βασίλισσα!