Όλα τα νέα επεισόδια και οι εξελίξεις της αγαπημένης σειράς Άγριες Μέλισσες με καθημερινά Spoiler εδώ!

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο τρίτος κύκλος της αγαπημένης σειράς του κοινού, Άγριες Μέλισσες δεν θα θυμίζει σε τίποτα τους προηγούμενους. Ο Γ’ κύκλος, βάζοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά, συγκλονίζει και ξεπερνά κάθε προσδοκία. Ό,τι είδαμε, ό,τι ακούσαμε, ό,τι μας άγγιξε δεν ήταν παρά μόνο η αρχή. Αυτό που έρχεται, είναι τόσο δυνατό που θα ανατρέψει τα πάντα.

Όλα τα νέα επεισόδια και οι εξελίξεις της αγαπημένης σειράς Άγριες Μέλισσες με καθημερινά Spoiler εδώ!

Μελέτης και Ακύλας

Μελέτης και Ακύλας είναι έτοιμοι για την τελική μάχη. Η σειρά μας φτάνει σε κρίσιμα σημεία και τα στρατόπεδα έχουν χωριστεί!

Από την μία ο Μελέτης συνεργάζεται με τους Σεβαστούς και το χωριό, ώστε να τον βγάλει από την Μέση. Να τον διαλύσει και να τον αναγκάσει σε παραίτηση.

Ο Ακύλας δεν νοιάζεται για τις συνέπειες και ξανά φτιάχνει τους Άβαντες, χωρίς να δίνει σημασία στις απειλές του Μελέτη.

Οι Σεβαστοί ενώνονται απέναντι του, όμως ο ίδιος δίνει εντολή να σκοτώσουν οι δικοί του τον Νικηφόρο.

Στο τέλος όμως δεν θα γλυτώσει την μάχη. Η οποία θα τον βρεί μόνο, με άπαντες να τον έχουν εγκαταλείψει και να βρίσκονται απέναντι του.

Ακόμη και η ίδια η κόρη του η Κορίνα.

Η κόρη του είπαμε; Μάλλον ξανασκεφτείτε το, αφού μάθαμε πρόσφατα, όπως και ο ίδιος ο Ακύλας, πως δεν είναι δικό του παιδί. Κάτι που θα τον συγκλονίσει και θα τον κάνει να τα χάσει όλα. Δεν έχει πλέον τίποτα να περιμένει. Αποφασίζει λοιπόν να αυτοκτονήσει.

Κάτι παρόμοιο όμως αποφασίζει και από την άλλη όχθη ο Μελέτης. Καθώς αντιλαμβάνεται πως η Πηνελόπη δεν ήταν ποτέ δική του. Δύο στρατόπεδα, δύο άνθρωποι όμως τελείως μόνοι. Η λύτρωση και το φινάλε αναμένονται συγκλονιστικά!

Ζωή ή θάνατος;

Ελένη

Η Γιάννα Παπανικολάου  στο περιοδικό TVSirial δίνει αποκλειστικά τι θα συμβεί στις ζωές των γυναικών της αγαπημένης σειράς

Αρχή φυσικά με τις αδελφές Σταμίρη, που είναι και οι πρωταγωνίστριες, καθώς όλη η ιστορία της σειράς ήταν βασισμένη σε αυτές. Η αρχή στον πρώτο κύκλο με το φονικό στο πρώτο επεισόδιο.

Το φινάλε για την Ελένη θα είναι έτσι όπως ακριβώς το ήθελε. Θα την βρει με μια μεγάλη οικογένεια που τόσο λαχταρούσε, και φυσικά μαζί με την μεγάλη της αγάπη. Τον Λάμπρο.

Φυσικά θα ξεπεράσει τα προβλήματα, από Ζάχο, Ακύλα και ορισμένες αναποδιές αλλά στο τέλος θα την δούμε μες την ευτυχία στην αγκαλιά του Λάμπρου μαζί με το παιδί της.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ
Μαρία Κίτσου, Έλλη Τρίγγου, Δανάη Μιχαλάκη, Κατερίνα Διδασκάλου, Λεωνίδας Κακούρης, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Αναστάσης Ροϊλός, Γιώργος Γεροντιδάκης, Γιάννης Κουκουράκης, Μαρία Πετεβή, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Σουξές, Θεοφανία Παπαθωμά, Χρήστος Πλαΐνης, Αλίκη Αλεξανδράκη, Αμαλία Καβάλη, Κωστής Σαββιδάκης, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Ελένη Καρακάση, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Γιώργος Ηλιόπουλος, Δανάη Λουκάκη, Γιάννης Βασιλώττος, Νίκος Λεκάκης, Βίκυ Διαμαντοπούλου, Κωνσταντίνος Δανίκας, Μαρία Αντουλινάκη, Γιάννης Νταλιάνης. 

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άγριες Μέλισσες

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ