Με την επικείμενη πρεμιέρα του Euro στις 11 Ιουνίου ο ANT1 ετοιμάζεται να ολοκληρώσει όλα τα αγαπημένα μας προγράμματα για να πάρει τη θέση τους το δημοφιλές πρόγραμμα των ποδοσφαιρόφιλων. Ολοκληρώνουν λοιπόν τον κύκλο τους κάπως εσπευσμένα θα λέγαμε τηλεοπτικά προγράμματα που μας κρατούσαν συντροφιά όλη τη χρονιά δίνοντας μας ραντεβού για του χρόνου. Τελειώνουν […]

Με την επικείμενη πρεμιέρα του Euro στις 11 Ιουνίου ο ANT1 ετοιμάζεται να ολοκληρώσει όλα τα αγαπημένα μας προγράμματα για να πάρει τη θέση τους το δημοφιλές πρόγραμμα των ποδοσφαιρόφιλων.

Ολοκληρώνουν λοιπόν τον κύκλο τους κάπως εσπευσμένα θα λέγαμε τηλεοπτικά προγράμματα που μας κρατούσαν συντροφιά όλη τη χρονιά δίνοντας μας ραντεβού για του χρόνου.

Τελειώνουν σύντομα Μέλισσες, Φάρμα, Ήλιος και YFSF!

Με τις Άγριες Μέλισσες να κάνουν την αρχή και να κλείνουν τον κύκλο επεισοδίων τους την Πέμπτη 3 Ιουνίου με το σίγουρα αναπάντεχο και ανατρεπτικό φινάλε για την φετινή σεζόν. Ενώ την ίδια ακριβώς μέρα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μας αποχαιρετά και αυτός με το The 2Night Show.

Την Καιρική 6 Ιουνίου ολοκληρώνεται και το YFSF. Το αγαπημένο παιχνίδι μεταμφιέσεων κλείνει των κύκλο εκπομπών του έχοντας μας χαρίσει πολλές στιγμές γέλιου. Για τη συνέχεια της συνεργασίας της Μαρίας Μπεκατώρου με τον ANT1 να είναι στον αέρα μιας και δεν έχει ακόμα ληφθεί η απόφαση για αυτό.

Με τον Σάκη Τανιμανίδη να μας αποχαιρετά η φάρμα ολοκληρώνεται  την Πέμπτη στις 10 Ιουνίου με τον τελικό του ριάλιτι. Ενώ η καθημερινή σειρά του ANT1 Ήλιος θα προβάλει το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν την Παρασκευή 11 Ιουνίου.

Προγράμματα με φανατικό κοινό έφτασαν στο τέλος του. Ο ANT1, σε αντίθεση με τον Σκάι που παρατείνει την τηλεοπτική σεζόν, έρχεται να καθηλώσει τώρα το κοινό με το Euro το οποίο πολλοί περιμένουν. Έχοντας κατοχυρωμένη την επιτυχία μιας και τα περισσότερα προγράμματα που αναφερθήκαμε θα συνεχιστούν και την επόμενη σεζόν το κανάλι επενδύει στο αθλητικό πρόγραμμα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άγριες Μέλισσες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ήλιος

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Φάρμα

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ