Ο Θάνος Καλλίρης και η Ναταλία Γερμανού σε μια απολαυστική μονομαχία - 5,5 χρόνια γάμου ή σκλαβιάς;

Ο Θάνος Καλλίρης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show». Ο διάσημος τραγουδιστής ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε τόσο για την καριέρα του όσο και για τη σχέση του με την Ναταλία Γερμανού.

“Ήμασταν πεντέμισι χρόνια ζευγάρι με την Ναταλία Γερμανού. Σκλαβιά… Εεεε εννοώ πολύ ωραία. Προς το τέλος της σχέσης μας μαθεύτηκε το ειδύλλιο. Τότε δεν υπήρχε showbiz όπως την ξέρουμε τώρα, ο κόσμος δεν ασχολούταν. Μη κοιτάς που τώρα είναι η Ναταλία Γερμανού η φίρμα. Δεν ήταν τότε. Εγώ τη γαλούχησα, στα πόδια μου μεγάλωσε. Μου έχει γράψει πάρα πολλά τραγούδια”, δήλωσε ο 59χρονος τραγουδιστής και μουσικός.

“Γενικά ήμουν πάντα προετοιμασμένος ότι θα πέσει η απήχηση μου. Όταν έχεις τέτοια παρακαταθήκη και ξαφνικά χάνεσαι γιατί τα φώτα στρέφονται κάπου αλλού είναι περίεργο. Δεν ήμουν ευτυχισμένος αλλά είχα προετοιμαστεί να μην είμαι στην κορυφή. Μετά από ένα σημείο, από το 2012 – 2013 και μετά, ο κόσμος επέστρεψε στις μουσικές μας. Φαντάσου πιο πολλά live έκανα το 2017 και το 2018 παρά όσο ήμουν στα πάνω μου. Το πιστεύω ότι οι καλλιτέχνες δεν πεθαίνουν ποτέ. Τα ραδιόφωνα με έπαιζαν, ο κόσμος με αγαπούσε”, συμπλήρωσε ο Θάνος Καλλίρης.

“Βλέπετε όλοι ότι ο @ThanosKalliris γύριζε video clip για να γνωρίζει μοντέλα και να τρέχει στα νησιά κατά τα άλλα ήμουν ΕΓΩ ζηλιάρα όχι εντάξει δεν πειράζει”, έγραψε η Ναταλία Γερμανού στο twitter.

“Επέζησα απ’ τα Γερμανικα SS. Αυτό έχω να πω”,  απάντησε ο γνωστός τραγουδιστής.

Θάνος Καλλίρης: Ήμασταν πεντέμισι χρόνια ζευγάρι με τη Ναταλία Γερμανού




 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ