Άγριες Μέλισσες: Ο Γιώργος Γάλλος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα επικό βίντεο από το τελευταίο του γύρισμα με το καστ των Άγριων Μελισσών. Στο τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της σειράς Άγριες Μέλισσες, είδαμε τον Μιλτιάδη να αφήνει την τελευταία του πνοή. Η επική αυτή σκηνή με τον Γιάννο έκανε τους τηλεθεατές […]

Άγριες Μέλισσες: Ο Γιώργος Γάλλος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα επικό βίντεο από το τελευταίο του γύρισμα με το καστ των Άγριων Μελισσών. Στο τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της σειράς Άγριες Μέλισσες, είδαμε τον Μιλτιάδη να αφήνει την τελευταία του πνοή. Η επική αυτή σκηνή με τον Γιάννο έκανε τους τηλεθεατές να δακρύσουν. Ο θρήνος της Βιολέτας αποτέλεσε μια ακόμη δυνατή σκηνή, γεμάτη συναίσθημα.

Αν και πρόκειται για μια αρκετά δραματική σκηνή, οι ηθοποιοί της επιτυχημένης σειράς δεν χάνουν ευκαιρία να το διασκεδάσουν. Όπως χαρακτηριστικά βλέπουμε, ο Μιλτιάδης είναι ξαπλωμένος στο φορείο. Τον βλέπουμε σε ρόλο κάμερα μαν να κρατάει την κάμερα, ενώ οι υπόλοιποι ηθοποιοί είναι από πάνω του και… θρηνούν.

«Τι έγινε ρε παιδιά, τι κοιτάτε; Όλα καλά;», λέει ο Γιώργος Γάλλος, ενώ η Μαρία Κίτσου απαντά: «Αθάνατος!».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άγριες Μέλισσες

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ