Τρία Μίλια: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Φωτεινής!

Τρία Μίλια. Μία κοινωνική σειρά για το κανάλι της Κηφισιάς στην μυθοπλασία. Παίζει δυνατά στο Star. Αναζητώντας ένα καταφύγιο ψυχής, όπως ο βυθός της θάλασσας που δεν επηρεάζεται από τα κύματα, οι ήρωες θα βρεθούν ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ μακριά ή κοντά από τον πόνο, τον έρωτα, το θυμό, την αγάπη, τη συγχώρεση, τη λύτρωση…

Θες να είσαι μπροστά από τις εξελίξεις στην αγαπημένη σου σειρά Τρία Μίλια και στο Facebook; Μπες στην ειδική σελίδα που έχουμε αποκλειστικά με spoiler και νέα για όλα τα ριάλιτι και τις τηλεοπτικές σειρές. Κάνε ΚΛΙΚ εδώ.

Μετά το ατύχημα, η Φωτεινή και η Μάνια μεταφέρονται στην κλινική, με τη βοήθειατου Μιχάλη. Η Κάτια βλέπει το βίντεο που η ίδια έχει τραβήξει και που την προειδοποιεί πως οΣπύρος είναι επικίνδυνος, την ώρα που ο Τίμος πιστεύει πως η Δέσποινα τον έχει απατήσει μετον Κυριάκο και τσακώνεται άσχημα μαζί της…. Όλα όσα πρόκειται να δούμε και όλες οι εξελίξειςαπό τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Star Τρία Μίλια.Έπειτα, ο Τίμος δεν κρύβει την έλξη του για τη Σύλβια και φιλιούνται παθιασμένα, ενώ ο Στέφανοςβάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο για να μπορέσει να πάρει την Κάτια από το σπίτι του Σπύρου. Στο
μεταξύ. εκείνος ανακαλύπτει το κινητό της, της το παίρνει και την κλειδώνει στο υπνοδωμάτιο.

Η Φωτεινή εξομολογείται στον Μιχάλη και στον Ευθύμη τους φόβους της, σχετικά με το ατύχημα.Οι εξετάσεις δείχνουν ότι η Μάνια έχει ένα κάταγμα στα πλευρά και ο Μιχάλης την φροντίζει. Τότεεκείνη εκμεταλλεύεται αυτή την ευκαιρία για να τον πλησιάσει, με τη Φωτεινή να λέει στον Ευθύμηπως φοβάται ότι το ατύχημα ήταν εγκληματική ενέργεια.

Κι ενώ ο Ευθύμης κατορθώνει να βρει μέσα στον υπολογιστή της Σύλβιας τα στοιχεία πουαθωώνουν τον Τίμο, εκείνος την επισκέπτεται, της αποκαλύπτει την παγίδα που της έστησε καιτης δίνει ένα εισιτήριο για να φύγει στο εξωτερικό. Η Σύλβια. συντετριμμένη, αναγκάζεται ναεγκαταλείψει τη Δρακόνησο.

Παράλληλα, ο Σπύρος προσπαθεί να κρατήσει την Κάτια απομονωμένη, αλλά ύστερα από τιςπολλές προσπάθειές της, η μνήμη της επανέρχεται ανασύροντας ένα τρομακτικό μυστικό από τοπαρελθόν. Η Φωτεινή δέχεται ένα τηλεφώνημα από την αστυνομία που επιβεβαιώνει τις υποψίεςτης. Στο μεταξύ, η Μάνια και ο Μιχάλης έρχονται πολύ κοντά και φιλιούνται.

Έπειτα, οι δυο τους συμφωνούν να μην πουν τίποτα σε κανέναν για το φιλί που έδωσαν. Εν τωμεταξύ, ο Τίμος, έχοντας καταθέσει τα στοιχεία στην αστυνομία, περιμένει και επίσημα τηναθώωσή του. Νιώθει αισιόδοξος και μαζί με τη Δέσποινα ζητάει από τον Μάρκο να απομακρυνθείαπό τις ζωές τους.

Στην Αθήνα, ο Θάνος απελευθερώνει την Κάτια και την παίρνει μαζί του. Ο Στέφανος ρωτάει τονΣπύρο και μαθαίνει όσα του αποκάλυψε η μητέρα του για τον Νικόλα και τη μεταξύ τους σχέση.Η Κάτια ξεφεύγει από τον Θάνο και επιστρέφει μόνη της, στη Δρακόνησο. Ο Στέφανος σοκάρεται,όταν το μαθαίνει, ενώ ο Μάρκος δέχεται έναν θανάσιμο πυροβολισμό. Ο Πέτρος λαμβάνει ξαφνικά μια αναπάντεχη κλήση από τη μητέρα του…

Καθημερινά θα βρίσκετε όλες τις εξελίξεις για την σειρά Τρία Μίλια εδώ

Στα “Τρία Μίλια”  πρωταγωνιστεί η Ευγενία Παναγωπούλου ενώ στο πλευρό της βρίσκονται οι Νικόλας Μακρής και Γιάννης Ποιμενίδης.

Θα δούμε τον Χάρη Σώζο, τον Τόνυ Δημητρίου, την Ευαγγελία Μουμούρη, τον Χάρη Γρηγορόπουλο, τον Δημήτρη Λιακόπουλο, τη Γιολάντα Μπαλαούρα.

Ντεμπούτο ως ηθοποιός ο Μιχαήλ Άγγελος Κρητικός.

Σκηνοθεσία Κώστας Κιμούλης και Βασίλης Ντούρος.

Σενάριο Άγγελος Χασάπογλου.


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για 3 Μίλια

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ