Τρία Μίλια: Ο Στέφανος δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη από το "Μάτι"

Τρία Μίλια. Μία κοινωνική σειρά για το κανάλι της Κηφισιάς στην μυθοπλασία. Παίζει δυνατά στο Star. Αναζητώντας ένα καταφύγιο ψυχής, όπως ο βυθός της θάλασσας που δεν επηρεάζεται από τα κύματα, οι ήρωες θα βρεθούν ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ μακριά ή κοντά από τον πόνο, τον έρωτα, το θυμό, την αγάπη, τη συγχώρεση, τη λύτρωση…

Θες να είσαι μπροστά από τις εξελίξεις στην αγαπημένη σου σειρά Τρία Μίλια και στο Facebook; Μπες στην ειδική σελίδα που έχουμε αποκλειστικά με spoiler και νέα για όλα τα ριάλιτι και τις τηλεοπτικές σειρές. Κάνε ΚΛΙΚ εδώ.

Το επεισόδιο 156 της σειράς Τρία Μίλια που θα προβληθεί Τετάρτη 25/1… Ο Μιχάλης μετανιώνειγια το φιλί που έδωσε στη Μάνια και εκείνη τον διώχνει, θυμωμένη…
Ο Νικόλας συγκινείται όταν τον πληροφορούν ότι το καΐκι του έχειεπισκευαστεί, αλλά στη βόλτα, που πηγαίνουν μαζί με την Κλειώ και τον Πέτρο, κάνουν μιααναπάντεχη ανακάλυψη. Ο Ευθύμης ανακαλύπτει τη σύνδεση της εταιρείας του Στέφανου, με τηνέκρηξη στην κλινική. Ο Μιχάλης επισκέπτεται τη Μάνια και οι δυο τους έρχονται πολύ κοντά. ΟΣτέφανος δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη από το «Μάτι»…

Ο Μιχάλης μετανιώνει για το φιλί που έδωσε στη Μάνια και εκείνη τον διώχνει, θυμωμένη. ΟΣτέφανος συναντάει επιτέλους το «Μάτι» και μένει έκπληκτος, όταν βλέπει ποιος είναι. Το «Μάτι»τον εκβιάζει να τελειώσει τη λίστα του, διότι, αλλιώς θα υποστεί μεγάλες συνέπειες.Ο Γεράσιμος αναφέρει στην Κάτια ότι γνωρίζει τα πάντα για τη σχέση της με τον Νικόλα. Η Κάτιατού ζητάει να τον καλέσει στο σπίτι για να ξεκαθαρίσουν το ζήτημα. Ο Τίμος θεωρεί ότι η Δέσποιναθα προχωρήσει τελικά στο διαζύγιο.

Ο Μιχάλης γυρίζει καταρρακωμένος στη Φωτεινή, αλλά εκείνη του λέει πως πιστεύει ότι τελικά είχεδίκιο και ότι κάποιος θέλει να τους βλάψει. Η Κάτια ανακοινώνει στον Γεράσιμο και στον Νικόλατην αλήθεια για το ποιος είναι ο πατέρας του Μιχάλη.

Ο Μιχάλης, μόλις μαθαίνει ποιος είναι ο πατέρας του, νιώθει να φεύγει ένα βάρος από πάνω του.Ο Ευθύμης και ο Τίμος κάνουν μια αναπάντεχη ανακάλυψη, που τους συγκλονίζει!

Καθημερινά θα βρίσκετε όλες τις εξελίξεις για την σειρά Τρία Μίλια εδώ

Στα “Τρία Μίλια”  πρωταγωνιστεί η Ευγενία Παναγωπούλου ενώ στο πλευρό της βρίσκονται οι Νικόλας Μακρής και Γιάννης Ποιμενίδης.

Θα δούμε τον Χάρη Σώζο, τον Τόνυ Δημητρίου, την Ευαγγελία Μουμούρη, τον Χάρη Γρηγορόπουλο, τον Δημήτρη Λιακόπουλο, τη Γιολάντα Μπαλαούρα.

Ντεμπούτο ως ηθοποιός ο Μιχαήλ Άγγελος Κρητικός.

Σκηνοθεσία Κώστας Κιμούλης και Βασίλης Ντούρος.

Σενάριο Άγγελος Χασάπογλου.


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για 3 Μίλια

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ