Τρία Μίλια: Η Κάτια είναι νεκρή! - Sports365.gr

Τρία Μίλια. Μία κοινωνική σειρά για το κανάλι της Κηφισιάς στην μυθοπλασία. Παίζει δυνατά στο Star. Αναζητώντας ένα καταφύγιο ψυχής, όπως ο βυθός της θάλασσας που δεν επηρεάζεται από τα κύματα, οι ήρωες θα βρεθούν ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ μακριά ή κοντά από τον πόνο, τον έρωτα, το θυμό, την αγάπη, τη συγχώρεση, τη λύτρωση…

Θες να είσαι μπροστά από τις εξελίξεις στην αγαπημένη σου σειρά Τρία Μίλια και στο Facebook; Μπες στην ειδική σελίδα που έχουμε αποκλειστικά με spoiler και νέα για όλα τα ριάλιτι και τις τηλεοπτικές σειρές. Κάνε ΚΛΙΚ εδώ.

H Κάτια ταράζεται με αυτά που ακούει να λέει ο Στέφανος και φεύγει τρέχοντας από την αποθήκη. Ο Στέφανος την αναζητάει μάταια σε όλο το νησί αλλά εκείνη έχει εξαφανιστεί. Η Δέσποινα και ο Ευθύμης σοκάρονται από την αποκάλυψη της ταυτότητας του Φειδία αλλά δεν το μαρτυρούν
πουθενά. Ο Πέτρος δεν ξέρει αν πρέπει να πάει στη Σουηδία, για να περάσει τις γιορτές μαζί με τη μητέρα του, όπως του έχει ζητήσει εκείνη. «Τι είναι αυτό που σε σταματάει; Και μη μου πεις ψέματα ότι δεν θέλεις να με αφήσεις εδώ μόνη μου! Είναι μόνο για λίγες μέρες και θα δώσει και στους δυο σας μεγάλη χαρά», του εξηγεί η Κλειώ και εκείνος δείχνει να το σκέφτεται. Ο Γεράσιμος συνειδητοποιεί την εξαφάνιση της Κάτιας και ζητάει τη βοήθεια της αστυνομίας. Ο Μιχάλης ζητάει συγγνώμη από τη Μάνια για τη συμπεριφορά του. Ωστόσο, της ξεκαθαρίζει πως δεν τη βλέπει ερωτικά. Είναι αποφασισμένη να τον κάνει δικό της πάση θυσία. Την ίδια στιγμή, η Ελένη παρηγορεί τη Φωτεινή που δεν μπορεί να ξεπεράσει τον χωρισμό της από τον Μιχάλη. Ψάχνοντας για την Κάτια, ο Στέφανος αντικρίζει ένα τρομακτικό θέαμα. Το αυτοκίνητό της είναι τρακαρισμένο και με αίματα στο τιμόνι. Εκείνη, όμως, δεν βρίσκεται πουθενά.

Ο Γεράσιμος και ο Μιχάλης αναστατώνονται πολύ και η Φωτεινή τους στηρίζει. Αυτή η κατάσταση τη φέρνει πιο κοντά στον Μιχάλη. «Μπορώ να καταλάβω πόσο απελπισμένος νιώθεις αυτή τη στιγμή που αγνοούνται τα ίχνη της, όμως μην ανησυχείς. Ξέρω πως η μητέρα σου θα είναι καλά», του λέει θέλοντας να τον παρηγορήσει και τα λόγια της λειτουργούν σαν βάλσαμο. Η Λίζα είναι η μόνη που χαίρεται με τις εξελίξεις και απολαμβάνει τον πανικό του Στέφανου. Η Κλειώ ρωτάει την Ελένη αν έχει δεσμό με τον Χάρη και εκείνη το αρνείται. Ύστερα από αυτό, ο Χάρης της ζητάει να μην ξαναβρεθούν. Η Μάνια, αγχωμένη που ο πατέρας της θα έρθει στο νησί, ζητάει τη βοήθεια του Νικόλα.

Ο Πέτρος ανακοινώνει στον Νικόλα ότι θα πάει τελικά στη Σουηδία για να περάσει τα Χριστούγεννα μαζί με τη μητέρα του. Στο μεταξύ, η Κάτια περιφέρεται σα χαμένη στο λιμάνι του Πειραιά και δεν αργεί να πέσει θύμα ληστείας. Ένας άγνωστος άντρας της προσφέρει βοήθεια και τη φιλοξενεί στο σπίτι του.

Ο Ευθύμης και ο Τίμος προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο για να ψάξουν το δωμάτιο της Σύλβιας και η Δέσποινα αποφασίζει να τους βοηθήσει. Ο Γεράσιμος παθαίνει μια κρίση και ο Στέφανος τον πηγαίνει στην κλινική. Ο Μιχάλης ανησυχεί για τον πατέρα του, αλλά η Φωτεινή τον καθησυχάζει. «Είναι από το άγχος του για τη μητέρα σου. Απλά κάτσε δίπλα του να μη νιώθει μόνος και όλα τα άλλα θα τα φροντίσω εγώ». Όταν, όμως, οι δυο τους έρχονται πάλι κοντά, εμφανίζεται η Μάνια και το κλίμα δυναμιτίζεται. «Λες και μας παρακολουθείς», της λέει η Φωτεινή και συνεχίζει: «Μάνια, χρειάζεσαι κάτι και ήρθες στην κλινική; Κατά τα άλλα, η παρουσία σου εδώ είναι περιττή να ξέρεις», της τονίζει και η Μάνια απολογείται αμέσως. «Έμαθα για τον πατέρα τού Μιχάλη και σκέφτηκα να έρθω να δω πώς είναι. Έχω το δικαίωμα αυτό φαντάζομαι…», της λέει αλλά δεν παίρνει καμία απάντηση…

Καθημερινά θα βρίσκετε όλες τις εξελίξεις για την σειρά Τρία Μίλια εδώ

Στα “Τρία Μίλια”  πρωταγωνιστεί η Ευγενία Παναγωπούλου ενώ στο πλευρό της βρίσκονται οι Νικόλας Μακρής και Γιάννης Ποιμενίδης.

Θα δούμε τον Χάρη Σώζο, τον Τόνυ Δημητρίου, την Ευαγγελία Μουμούρη, τον Χάρη Γρηγορόπουλο, τον Δημήτρη Λιακόπουλο, τη Γιολάντα Μπαλαούρα.

Ντεμπούτο ως ηθοποιός ο Μιχαήλ Άγγελος Κρητικός.

Σκηνοθεσία Κώστας Κιμούλης και Βασίλης Ντούρος.

Σενάριο Άγγελος Χασάπογλου.


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για 3 Μίλια

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ