Τρία Μίλια: Η Εύα εξομολογείται στον Πέτρο τους λόγους που τον εγκατέλειψε! - Sports365.gr

Τρία Μίλια. Μία κοινωνική σειρά για το κανάλι της Κηφισιάς στην μυθοπλασία. Παίζει δυνατά στο Star. Αναζητώντας ένα καταφύγιο ψυχής, όπως ο βυθός της θάλασσας που δεν επηρεάζεται από τα κύματα, οι ήρωες θα βρεθούν ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ μακριά ή κοντά από τον πόνο, τον έρωτα, το θυμό, την αγάπη, τη συγχώρεση, τη λύτρωση…

Θες να είσαι μπροστά από τις εξελίξεις στην αγαπημένη σου σειρά Τρία Μίλια και στο Facebook; Μπες στην ειδική σελίδα που έχουμε αποκλειστικά με spoiler και νέα για όλα τα ριάλιτι και τις τηλεοπτικές σειρές. Κάνε ΚΛΙΚ εδώ.

Ο Μιχάλης προβληματίζεται από την πιθανότητα να είναι γιος του Νικόλα. Η Κάτια βλέπει ένα φοβερό εφιάλτη, που την κάνει να ανησυχεί για τους γιους της. Η Ελένη προσπαθεί να μάθει για τη σχέση που διατηρούσε ο Χάρης, πριν από αυτήν και τους λόγους που τον οδήγησαν στον
χωρισμό. Η Δέσποινα αποκαλύπτει στην Κλειώ ότι ο Τίμος έχει βάλει σκοπό να μάθει ποιος τον παγίδεψε. Ο Μιχάλης μιλάει στη Φωτεινή για το θέμα του πραγματικού του πατέρα, που τον απασχολεί.

Η Βασιλική συνεχίζει να αναζητάει τα υλικά που θα απογειώσουν τις συνταγές της. Ο Στέφανος αναθεωρεί τον τρόπο που θα εκδικηθεί τον Μιχάλη και τον ανακοινώνει στη Λίζα. Η Εύα εξομολογείται στον Πέτρο τους λόγους που τον εγκατέλειψε, αλλά η εμφάνιση του Νικόλα δυσχεραίνει την κατάσταση.
Η Μάνια επισκέπτεται τη Φωτεινή, σε μια προσπάθεια να τα ξαναβρούν. Ο Μιχάλης επιδιώκει μάθει την αλήθεια, σχετικά με τη μητέρα του και τον Νικόλα…

Καθημερινά θα βρίσκετε όλες τις εξελίξεις για την σειρά Τρία Μίλια εδώ

Στα “Τρία Μίλια”  πρωταγωνιστεί η Ευγενία Παναγωπούλου ενώ στο πλευρό της βρίσκονται οι Νικόλας Μακρής και Γιάννης Ποιμενίδης.

Θα δούμε τον Χάρη Σώζο, τον Τόνυ Δημητρίου, την Ευαγγελία Μουμούρη, τον Χάρη Γρηγορόπουλο, τον Δημήτρη Λιακόπουλο, τη Γιολάντα Μπαλαούρα.

Ντεμπούτο ως ηθοποιός ο Μιχαήλ Άγγελος Κρητικός.

Σκηνοθεσία Κώστας Κιμούλης και Βασίλης Ντούρος.

Σενάριο Άγγελος Χασάπογλου.


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για 3 Μίλια

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ