Το εμπόδιο της Τότεναμ όμως αναμένεται αρκετά απαιτητικό για τους Ρεντς. Με τον Κλοπ να περιμένει μια δύσκολη μάχη με τον Ποστέκογλου, τον προπονητή των σπιρουνιών. 

Ύμνοι για Ποστέκογλου από Κλοπ: «Είναι κορυφαίος»- Η Λίβερπουλ έχει ξεκινήσει δυναμικά στην φετινή Premier League. Και κατά πολλούς είναι μία εκ των διεκδικητών.

Το εμπόδιο της Τότεναμ όμως αναμένεται αρκετά απαιτητικό για τους Ρεντς. Με τον Κλοπ να περιμένει μια δύσκολη μάχη με τον Ποστέκογλου, τον προπονητή των σπιρουνιών.

Ο Γερμανός τεχνικός τόνισε ότι για τη δική του ομάδα θα είναι ένα δύσκολο τεστ αυτός ο αγώνας με δεδομένο ότι οι Λονδρέζοι έχουν κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα τη φετινή σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ με πέντε νίκες και μια ισοπαλία.

Ύμνοι για Ποστέκογλου από Κλοπ: «Είναι κορυφαίος»

«Είναι ένα πραγματικά δυνατό τεστ. Δεν έχουμε δώσει μέχρι τώρα κάποιο εύκολο ματς, αυτά με Νιούκαστλ και Τσέλσι εκτός έδρας ήταν δύσκολα. Η Τότεναμ τα πάει επίσης καλά και ο Άγγελος φαίνεται πως ανήκει στους κορυφαίους.

Ανυπομονώ να τον συναντήσω. Είμαι σχεδόν σίγουρος πως όλοι, βλέποντας πώς έπαιζε η Τσέλσι. Κατάλαβαν πόσο καλός προπονητής είναι. Νομίζω πως η Τότεναμ καιγόταν να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο. Και σε μία χρονιά που ο Κέιν αφήνει το σύλλογο. Εκείνος τα πηγαίνει πολύ καλά.

Είναι μία ομάδα που σε συναρπάζει όταν την βλέπεις. Και το μεταξύ μας παιχνίδι θα είναι ένα πραγματικό τεστ και για τις δύο ομάδες» είπε ο Κλοπ και πρόσθεσε:

«Και οι δύο ομάδες παίζουν ποδόσφαιρο. Και αυτά είναι καλά νέα επειδή τα τελευταία χρόνια όταν έπαιζες με την Τότεναμ, είχες απέναντί σου μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο στις αντεπιθέσεις. Τώρα έχουμε μπροστά μας μία ομάδα που έχει στο μυαλό της την κατοχή μπάλας και το πώς θα δημιουργήσει.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ