Μια ξεκαρδιστική ιστορία από την κοινή τους παρουσία στην Παρί Σ.Ζ αποκάλυψε ο Σουηδός σταρ της Μίλαν, Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς.

Μια ξεκαρδιστική ιστορία από την κοινή τους παρουσία στην Παρί Σ.Ζ αποκάλυψε ο Σουηδός σταρ της Μίλαν, Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς.

Πάντα η συνύπαρξη με τον “Ίμπρα” είναι μοναδική. Αυτό μαρτυρούν όσοι έτυχε να τον γνωρίσουν και κανείς έχει να πει κακή κουβέντα για τον Σουηδό. Αν το κάνει, θα τους βάλει στη θέση τους!

Όσο περνούν τα χρόνια, όλο και περισσότερες cult ιστορίες προκύπτουν από την καθημερινότητα των ομάδων στο παρελθόν.

Ο Ζλάταν έτσι κι αλλιώς δεν έχει “φραγμούς” και αυτό που θέλει να πει, θα το πει! Έτσι χαρίζει και σε εμάς ξεκαρδιστικές στιγμές όπως στο τελευταίο παράδειγμα με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Ο Άγγλος σταρ είχε ιδιαίτερες προτιμήσεις στη μουσική σύμφωνα με τον Ιμπραϊμοβιτς και το ανακάλυψε όσο αγωνίζονταν στην Παρί Σ.Ζ

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Beckham (@davidbeckham)

“Μια μέρα μας έβαλε ο Μπέκαμ να ακούσουμε μουσική από το κινητό του. Η playlist του ήταν πολύ περίεργη. Είχε στα αγαπημένα τραγούδια, Μπίμπερ, Σελένα Γκόμεζ και τέτοια πράγματα. Περίμενα κάτι σε αγγλικό ραπ ή ροκ αλλά τελικά είχε αυτά τα σκ@τ@. Τουλάχιστον ήταν καθησυχαστικό να ξέρεις πως ένα άνθρωπος σαν τον Μπέκαμ έχει ελαττώματα.”

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ