Πικέ για πρόεδρος στη Μπαρτσελόνα: «Δεν λέω όχι, αλλά το βλέπω μακρινό»

Ανοιχτό αλλά… μακρινό άφησε το σενάριο να γίνει πρόεδρος της Μπαλτσελόνα ο Ζεράρ Πικέ.

«Υπάρχει πολύς δρόμο για να γίνω πρόεδρος της Μπαρτσελόνα. Δεν λέω όχι, αλλά το βλέπω μακρινό» δήλωσε ο παλαίμαχος άσος της Μπάρτσα, μιλώντας στο El Larguero.

Παράλληλα, σχολίασε και την απόφαση του Λιονέλ Μέσι να φορέσει τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι. «Πίστευα ότι ο Μέσι θα πάει στην Ίντερ Μαϊάμι από την αρχή. Του πρόσφεραν αστρονομικά ποσά, αλλά υπήρχε επίσης η επιλογή να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, κάτι που νομίζω ότι σκέφτηκε».

Οι δηλώσεις του Ζεράρ Πικέ:

«Δεν μου λείπει το ποδόσφαιρο καθόλου. Είναι ένα στάδιο που πέρασε. Όταν παίρνεις την απόφαση, την παίρνεις. Το να κοιτάς πίσω δεν χρησιμεύει. Πήγε πολύ καλά, ούτε που το ονειρευόμουν. Κέρδισα όλα όσα κέρδισα στην ομάδα της ζωής μου».

Για τη μεταγραφή Μέσι: «Πίστευα ότι ο Μέσι θα πάει στην Ίντερ Μαϊάμι από την αρχή. Του πρόσφεραν αστρονομικά ποσά, αλλά υπήρχε επίσης η επιλογή να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, κάτι που νομίζω ότι σκέφτηκε. Στο Μαϊάμι υπάρχουν πολλοί Λατίνοι, η προσαρμογή θα είναι εύκολη, η ζωή είναι καλή και θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του MLS. Φαινόταν δύσκολο για αυτόν να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα. Δεν ξέρω όλα τα νούμερα του συλλόγου, αλλά από όσα λέγονται στον Τύπο, ήταν μια πολύπλοκη μεταγραφή και δεν έγινε. Δεν έχω πληροφορίες για το αν ήταν εφικτό».

Για το πώς θα έβλεπε τον εαυτό του στην προεδρία της Μπαρτσελόνα: «Υπάρχει πολύς δρόμο για να γίνω πρόεδρος της Μπαρτσελόνα. Δεν λέω όχι, αλλά το βλέπω μακρινό».

Για το ενδεχόμενο της Σαουδικής Αραβίας ανέφερε: «Δεν είχα πρόταση κι ούτε θα πήγαινα, πάντα έλεγα ότι ο σύλλογος της ζωής μου ήταν η Μπαρτσελόνα και μετά θα αποσυρόμουν. Ήταν πολύ ξεκάθαρο, το ποδόσφαιρο ήταν συνδεδεμένο με την Μπαρτσελόνα. Το να κάνω πράγματα για τα χρήματα δεν είναι ο τρόπος που λειτουργώ. Επενδύουν, καταλαβαίνω ότι είναι και για να επενδύσουν στην εικόνα τους και ο κόσμος του ποδοσφαίρου αλλάζει».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ