Ο αγώνας της Βραζιλίας με την Αργεντινή στο Σάο Πάολο, ο οποίος είχε διακοπεί στο έκτο λεπτό, θα επαναληφθεί από την αρχή. Η αναμέτρηση, στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ 2022, είχε διακοπεί όταν αστυνομικές δυνάμεις μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο. Αιτία, η παραβίαση των πρωτοκόλλων κορονοϊού από τους παίκτες της «αλμπισελέστε». Η FIFA αποφάσισε το […]

Ο αγώνας της Βραζιλίας με την Αργεντινή στο Σάο Πάολο, ο οποίος είχε διακοπεί στο έκτο λεπτό, θα επαναληφθεί από την αρχή.

Η αναμέτρηση, στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ 2022, είχε διακοπεί όταν αστυνομικές δυνάμεις μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο. Αιτία, η παραβίαση των πρωτοκόλλων κορονοϊού από τους παίκτες της «αλμπισελέστε».

Η FIFA αποφάσισε το ματς, όταν οριστεί να γίνει, να ξεκινήσει από την αρχή. Παράλληλα, επέβαλε «τσουχτερά» πρόστιμα στις δύο ομοσπονδίες: 525.000 ευρώ θα κληθούν να πληρώσουν οι γηπεδούχοι και 238.000 ευρώ οι Αργεντινοί.

Η Διεθνής Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποφάσισε, ακόμα, να τιμωρήσει με δύο αγωνιστικές τους παίκτες Εμιλιάνο Μπουεντία, Εμιλιάνο Μαρτίνες, Τζιοβάνι Λο Σέλσο και Κρίστιαν Ρομέρο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για World Cup

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ