Εκτός εαυτού έβγαλε τον Πολ Σκόουλς ο Πολ Πογκμπά. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από τον πάγκο στο παιχνίδι κόντρα στην Λίβερπουλ. Με τον Σόλσκιερ να τον περνάει ως αλλαγή όταν τα πράγματα είχαν ήδη κριθεί. Αυτό απο κατάφερε όμως ο παίκτης ήταν να προκαλέσει περισσότερα προβλήματα στην ομάδα του. Μόλις μπήκε, έκανε δολοφονικό τάκλιν πάνω […]

Εκτός εαυτού έβγαλε τον Πολ Σκόουλς ο Πολ Πογκμπά.

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από τον πάγκο στο παιχνίδι κόντρα στην Λίβερπουλ. Με τον Σόλσκιερ να τον περνάει ως αλλαγή όταν τα πράγματα είχαν ήδη κριθεί.

Αυτό απο κατάφερε όμως ο παίκτης ήταν να προκαλέσει περισσότερα προβλήματα στην ομάδα του.

Μόλις μπήκε, έκανε δολοφονικό τάκλιν πάνω στον Κεϊτά και αποχώρησε όσο εύκολα πέρασε στο παιχνίδι!

«Μπαίνεις στο γήπεδο στο δεύτερο μισό για να αλλάξεις τις ισορροπίες και επιτρέπεις ένα γκολ από δικό σου λάθος. Μετά κάνεις και ένα ηλίθιο τάκλιν και πλέον είσαι στο 5-0 και αφήνεις την ομάδα σου με 10 παίκτες» σχολίασε ο Σκόουλς. «Αν ο Όλε παραμείνει προπονητής, θα δούμε ποτέ ξανά τον Πογκμπά με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ;» ρώτησε ρητορικά ο Άγγλος συνεχίζοντας. «Έχει προκαλέσει πανικό στη Γιουνάιτεντ τα τελευταία χρόνια. Όλοι ξέρουν πόσο ταλαντούχος είναι και όλοι του δίνουν ευκαιρίες. Όμως αυτός κρατά την ομάδα «όμηρο» με την κατάσταση συμβολαίου του και μετά κάνει αυτό; Λογικά θα παίξει ξανά, αλλά δεν θα έχανε κάτι η ομάδα αν δεν έπαιζε » κατέληξε ο Σκόουλς.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ