Στον απόηχο της αναστάτωσης με τον Ρομέλου Λουκάκου, η Τσέλσι έδωσε ντέρμπι Λονδίνου με την Τότεναμ και τον Αντόνιο Κόντε να επιστρέφει στο “Στάμφορντ Μπριτζ”, για τον πρώτο αγώνα των ημιτελικών του League Cup. Ο Βέλγος επιθετικός απολογήθηκε για τις δηλώσεις του και (με τα προβλήματα να μη λείπουν) βρέθηκε στο βασικό σχήμα των “μπλε”. […]

Στον απόηχο της αναστάτωσης με τον Ρομέλου Λουκάκου, η Τσέλσι έδωσε ντέρμπι Λονδίνου με την Τότεναμ και τον Αντόνιο Κόντε να επιστρέφει στο “Στάμφορντ Μπριτζ”, για τον πρώτο αγώνα των ημιτελικών του League Cup.

Ο Βέλγος επιθετικός απολογήθηκε για τις δηλώσεις του και (με τα προβλήματα να μη λείπουν) βρέθηκε στο βασικό σχήμα των “μπλε”.

Λάθος στην άμυνα της Τότεναμ, ο Αλόνσο παίρνει την μπάλα, βγάζει κάθετη στον Χάβερτς που πλασάρει από κοντά, ο Ντέιβις προσπαθεί να διώξει, όμως στέλνει την μπάλα στην εστία του.

Λίγα λεπτά αργότερα ένα απίθανο αυτογκόλ! Εκτέλεση φάουλ με γέμισμα από δεξιά, ο Σάντσες προσπαθεί να διώξει με το κεφάλι, η μπάλα χτυπάει πάνω στον Ντέιβις και καταλήγει στη γωνία του Λορίς.

Στην εκπνοή του ημιχρόνο μια αντεπίθεση από δεξιά, ο Ζιγές κάνει τη σέντρα, ο Λουκάκου πιάνει την κεφαλιά, δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Στο β μέρος η Τσέλσι δεν ίδρωσε και κατάφερε να κρατήσει άνετα το 2-0 υπέρ της.

Οι παίκτες του Κόντε πάλεψαν αλλά δεν δημιούργησαν κάτι το αξιοσημειωτο.

 

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ