Κοντά στην απόκτηση του Παπέ Σισέ φέρεται να βρίσκεται η Λίβερπουλ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ιστοσελίδα της Γκάνας η οποία κάνει λόγο και για ενδιαφέρον των Έβερτον και Άρσεναλ. Την περίπτωση του Παπέ Σισέ του Ολυμπιακού φέρονται να εξετάζουν ομάδες από την Αγγλία. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «ghanasoccernet», ο Σισέ φέρεται […]

Κοντά στην απόκτηση του Παπέ Σισέ φέρεται να βρίσκεται η Λίβερπουλ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ιστοσελίδα της Γκάνας η οποία κάνει λόγο και για ενδιαφέρον των Έβερτον και Άρσεναλ.
Την περίπτωση του Παπέ Σισέ του Ολυμπιακού φέρονται να εξετάζουν ομάδες από την Αγγλία.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «ghanasoccernet», ο Σισέ φέρεται να είναι πιο… κοντά στη Λίβερπουλ, ωστόσο όπως τονίζεται στο δημοσίευμα ενδιαφέρον για τον παίκτη έχουν δείξει ακόμα οι Έβερτον και Άρσεναλ.

Παράλληλα στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας της Γκάνας γράφεται επίσης, ότι ο Ολυμπιακός ζητά 10 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του παίκτh.

Eνώ μεταξύ άλλων τονίζεται πως το ποσό αυτό μπορεί να το πληρώσει η Λίβερπουλ. Σε περίπτωση που αποφασίσει να κάνει κίνηση για αυτόν.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ