Ήταν χωρίς αμφιβολία το στήσιμο της χρονιάς!  Έχουμε δει και θα ξαναδούμε πολλα στο αγαπημένο μας ποδοσφαιράκι, αλλά ρε αδερφέ, δεν είναι όλα το ίδιο΄. Άλλο ένα παιχνιδάκι ρουτίνας, και άλλο να παίζεις όλη την χρονιά και την ιστορία της ομάδας σου. Γιατί ένας αγώνας ανόδου, δεν είναι ότι και ότι. Η Γιανέρος έπαιξε εντός […]

Ήταν χωρίς αμφιβολία το στήσιμο της χρονιάς!  Έχουμε δει και θα ξαναδούμε πολλα στο αγαπημένο μας ποδοσφαιράκι, αλλά ρε αδερφέ, δεν είναι όλα το ίδιο΄. Άλλο ένα παιχνιδάκι ρουτίνας, και άλλο να παίζεις όλη την χρονιά και την ιστορία της ομάδας σου. Γιατί ένας αγώνας ανόδου, δεν είναι ότι και ότι.

Η Γιανέρος έπαιξε εντός έδρας με την Ουνιόν Μαγκνταλένα το Σάββατο και ήταν μπροστά με 1-0. Είμαστε στο  95ο λεπτό, και στο ξαφνικό οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν δύο γκολ (90+5′ και 90+6′). Τούμπα όλα.

Αλλά τι γκολ έφαγαν. Σεμηναριακού επιπέδου.

Το βίντεο με το νικητήριο γκολ δείχνει ξεκάθαρα τους παίκτες της Γιανέρος να…μαρκάρουν με τα μάτια τους αντιπάλους τους.

Η νίκη έδωσε την άνοδο στην Ουνιόν.

Στην συνέχεια η ένωση ποδοσφαιριστών της Κολομβίας ζήτησε να ελεγχθεί και χαρακτηρίστηκε από διάσημους παίκτες της χώρας ως ντροπή για το κολομβιανό ποδόσφαιρο.

«Ζητάμε από την πειθαρχική επιτροπή να διεξάγει έρευνα το συντομότερο δυνατό».

Τα κλάματα έβαλε ο προπονητής της Φορταλέσα, Νέλσον Φλόρες.

«Δεν ντρέπομαι να κλάψω, γιατί νιώθω ότι με κλέβουν» «Μπορούμε να χάσουμε, αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο»

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ