Κατέθεσε πρόταση στην Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε, αλλά απορρίφθηκε.
Η ΑΕΚ κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε για τον Κέβιν Μαντίγια, αλλά… έφαγε πόρτα.
Αυτό, τουλάχιστον, αναφέρει ο Κολομβιανός δημοσιογράφος, Πίπε Σιέρα, ο οποίος καλύπτει το ρεπορτάζ της ομάδας.
Σύμφωνα με τα όσα έγραψε, οι «κιτρινόμαυροι» πρόσφεραν το ποσό των 2,1 εκατ. ευρώ για το 80% του 19χρονου κεντρικού αμυντικού.
Ωστόσο, η πρότασή τους δεν έγινε αποδεκτή.
Αρνητική ήταν η απάντηση των Κολομβιανών και στη βραζιλιάνικη Βάσκο Ντα Γκάμα, η οποία πρόσφερε 1,8 εκατ. ευρώ για το 90% των δικαιωμάτων του παίκτη.
Η Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε δεν φέρεται διατεθειμένη να μπει σε διαπραγματεύσεις για λιγότερα από 2,4 εκατ. ευρώ για το 70%.
Ο παίκτης έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον διάφορων ομάδων, όπως της Τορίνο, ενώ η Άρσεναλ είχε εξετάσει την περίπτωσή του, αλλά διαπιστώθηκε δυσκολία ως προς την εξασφάλιση άδειας εργασίας του στη χώρα.
🚨 #SantaFe rechazó ofertas por Kevin Mantilla (19) de #AEKAtenas de 2.2M$ por el 80% y una de #VascoDaGama de 1.8M$ por el 90%. #Torino y un club portugués avisaron que harán propuestas en los próximos días 🔴⚪️
👀 El ‘Cardenal’ quiere negociar esperando 2.5M$ por el 70% pic.twitter.com/axPw4h6xCu
— Pipe Sierra (@PSierraR) March 1, 2023
Κατηγορίες Ειδήσεων
Ακολουθήστε στο
Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.
Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube
Share | Tweet |