Χωρίς να φορτσάρει και με χατ – τρικ του Κάρλος Βινίσιους, η Τότεναμ πήρε την πρόκριση στους «32» του Κυπέλλου Αγγλίας, επικρατώντας άνετα στην έδρα των ημί – επαγγελματιών της Μαρίν (5-0) (ομάδα… όγδοης κατηγορίας!) Χαμός για την μικρούλα Μαρίν που έζησε το όνειρο της αφού πότε θα ξαναέχουν την ευκαιρία να παίξουν ως αντίπαλοι […]

Χωρίς να φορτσάρει και με χατ – τρικ του Κάρλος Βινίσιους, η Τότεναμ πήρε την πρόκριση στους «32» του Κυπέλλου Αγγλίας, επικρατώντας άνετα στην έδρα των ημί – επαγγελματιών της Μαρίν (5-0) (ομάδα… όγδοης κατηγορίας!)

Χαμός για την μικρούλα Μαρίν που έζησε το όνειρο της αφού πότε θα ξαναέχουν την ευκαιρία να παίξουν ως αντίπαλοι με ομάδα του TOP 5 της Πρέμιερ Λιγκ. Ξεπούλησαν κυριολεκτικά όλα τα εισιτήρια τους, και μιλάμε για 30.000 που πούλησαν ηλεκτρονικά. Πρωτόγνωρες στιγμές.

Φυσικά την τιμητική τους είχαν και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας που αντιμετώπισαν τα αστέρια της Τότεναμ και για δύο ώρες περίπου ήταν στο επίκεντρο του Αγγλικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο. Ένας από τους ποδοσφαιριστές της που η ιστορία τους εχει ξεχωριστό ενδιαφέρον είναι του Τζέιμς Μπάριγκαν.

James Barrigan on Twitter: "The man himself… "

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής κλήθηκε να αντιμετωπίσει τους Σισοκό, Γουάιτ και τον Άλι. Αλλά ο Τζέιμς είναι μια ξεχωριστή κατηγορία ποδοσφαιριστή. Ζει από την πρωινή του δουλειά στον τομέα της συλλογής σκουπιδιών του Λίβερπουλ.και έτσι μπορεί και φροντίζει την μικρή κόρη του. 

 «Είναι πολύ εύκολο να συνδυάζω και τις δύο δουλειές, διότι αρχίζω νωρίς το πρωί στη συλλογή των σκουπιδιών και η προπόνηση της Μαρίν είναι τα βράδια. Δυσκολεύομαι κάποιες φορές, σίγουρα, γιατί είναι απαιτητική και κουραστική δουλειά, αλλά το κίνητρό μου είναι η 1 χρόνου κορούλα μου, ο,τι κάνω το κάνω για αυτήν.

«Πιστεύω ότι η δουλειά με έχει βοηθήσει ώστε να μετριάζω τον ενθουσιασμό μου, καθώς αποσπά την προσοχή μου από την ποδοσφαιρική πλευρά. Και πέρα απ’ αυτό, θα έλεγα ότι με αυτόν τον τρόπο είμαι όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένος πνευματικά», δηλώνει χαρακτηριστικά ο νεαρός μέσος, που είχε ξεκινήσει την καριέρα του στα τμήματα υποδομής της Γουίγκαν.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αθλητικές Ιστορίες

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ