Τα κενά των Σαλάχ και Μανέ αναμένεται να καλύψει ο Κώστας Τσιμίκας το επόμενο διάστημα. Μιας και ο Γιούργκεν Κλοπ είχε τρομερή ιδέα. Που θα αλλάξει όσα ξέραμε για τον Έλληνα παίκτη τόσα χρόνια. Και δεν μας χαλάει. Αξίζει να σημειωθεί πως οι τραυματισμοί των Φιρμίνο και Έλιοτ φέρνουν ακόμη πιο κοντά τον Τσιμίκα στο […]

Τα κενά των Σαλάχ και Μανέ αναμένεται να καλύψει ο Κώστας Τσιμίκας το επόμενο διάστημα. Μιας και ο Γιούργκεν Κλοπ είχε τρομερή ιδέα. Που θα αλλάξει όσα ξέραμε για τον Έλληνα παίκτη τόσα χρόνια.

Και δεν μας χαλάει.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι τραυματισμοί των Φιρμίνο και Έλιοτ φέρνουν ακόμη πιο κοντά τον Τσιμίκα στο αριστερό άκρο της επίθεσης. φού στο διάστημα απουσίας των δυο εξτρέμ για το Κόπα Άφρικα η Λίβερπουλ θα έχει ξεμείνει με τους Ζότα, Οριγκί, Μιναμίνο.

Ενώ 1-2 λύσεις επιπλέον θα ήταν ο επιρρεπής σε τραυματισμούς Τσάμπερλεϊν και ο Μίλνερ.

Οι δυο τελευταίοι όμως δεν είναι και οι καλύτεροι για τα πλάγια της επίθεσης και κυρίως για τον τρόπο που θέλει ο Κλοπ να αγωνίζονται οι εξτρέμ του.

Ο Κλοπ λοιπόν περιμένοντας με αγωνία και την επιστροφή του Φιρμίνο τουλάχιστον τότε που θα λείπουν οι Μανέ – Σαλάχ φέρεται να καταστρώνει τα πλάνα του έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του τον Τσιμίκα για χαφ-εξτρέμ, όπως αναφέρουν οι Άγγλοι.

Εξάλλου τόσο αυτός, αλλά και οι Ρόμπερτσον και Άρνολντ μόνο μπακ δεν είναι στα ματς της Λίβερπουλ. Οπότε δεν μοιάζει και τόσο παράλογο να κάνει τέτοιες σκέψεις ο Γερμανός τεχνικός.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ