Νικηφόρο «ποδαρικό» στο 2022 έκανε η Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» επιβλήθηκαν εκτός έδρας της Μαγιόρτκα με 1-0, στο τελευταίο σημερινό παιχνίδι για τη 19η αγωνιστική της La Liga, και επέστρεψαν στα «τρίποντα» μετά την ισοπαλία με τη Σεβίλη. Το προβάδισμα στην ομάδα του Τσάβι χάρισε ο ντε Γιονγκ, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στο αρχικό σχήμα των Καταλανών, λόγω […]

Νικηφόρο «ποδαρικό» στο 2022 έκανε η Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» επιβλήθηκαν εκτός έδρας της Μαγιόρτκα με 1-0, στο τελευταίο σημερινό παιχνίδι για τη 19η αγωνιστική της La Liga, και επέστρεψαν στα «τρίποντα» μετά την ισοπαλία με τη Σεβίλη.

Το προβάδισμα στην ομάδα του Τσάβι χάρισε ο ντε Γιονγκ, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στο αρχικό σχήμα των Καταλανών, λόγω των πολλών απουσιών από κορονοϊό και τραυματισμούς. Μολονότι μετρούσε μόνο ένα γκολ στις προηγούμενες εννέα εφετινές εμφανίσεις του, ο Ολλανδός βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα λίγο πριν το ημίχρονο και χάρισε ένα πολύτιμο «τρίποντο» στην Μπαρτσελόνα.

Τη νίκη στους Καταλανούς έδωσε ο Μαρκ Τερ Στέγκεν, ο οποίος με μια απόκρουση με κίνηση που παραπέμπει σε τερματοφύλακα χάντμπολ, κράτησε την εστία του ανέπαφη, με τον Πικέ να του κάνει μια μεγάλη αδερφική αγκαλιά….

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ