Ο Τόμας Τούχελ εξήγησε τι παίχτηκε με τον περίεργο αυτό τραυματισμό, αλλά και την «χειρουργική επέμβαση» στα αποδυτήρια.

Στο ποδόσφαιρο εκεί που λες τα έχω δει όλα, να και κάτι νέο. Όπως αυτό με τον παίχτης της Τσέλσι, που ήταν έξω από κάθε λογική. Τέτοιος τραυματισμός, απλά δεν υπάρχει. Δεν υπήρχε καλύτερα, γιατί πλέον έγινε.

Πάμε να δούμε την πρόσφατη ιστορία του Τρεβό Τσαλόμπα!

Ο Τόμας Τούχελ εξήγησε τι παίχτηκε με τον περίεργο αυτό τραυματισμό, αλλά και την «χειρουργική επέμβαση» στα αποδυτήρια.

Ο αμυντικός της Τσέλσι, Τρεβό Τσαλόμπα, κατά την διάρκεια του αγώνα στον τελικό του Λιγκ Καπ με την Λίβερπουλ τραυματίστηκε στο πέος και χρειάστηκε άμεση χειρουργική επέμβαση στα αποδυτήρια.

Ο Τσαλόμπα είχε αφόρητους πόνους μετά από το χτύπημα του Νάμπι Κεϊτά  και έμεινε με ένα άσχημο τραύμα στη βουβωνική χώρα του.

«Τον άκουσα να ουρλιάζει – Φαινόταν φρικτό»

«Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που είδα μετά τον αγώνα. Έγινε εγχείρηση κυριολεκτικά στα αποδυτήρια μας και δεν αστειεύομαι. Τον έραβαν. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Μετά το ματς, μετά τη συνέντευξη Τύπου όταν έφυγα του έκαναν τα ράμματα, τον άκουσα να ουρλιάζει. Φαινόταν φρικτό.

Μπήκα και το είδα, φαινόταν φρικτό και δεν μπορούσα να πιστέψω ότι έπαιξε ένα λεπτό παραπάνω με τέτοιου είδους τραυματισμό, αλλά έπαιξε το υπόλοιπο του αγώνα και σκόραρε ένα πέναλτι στη διαδικασία. Έκαναν χειρουργική επέμβαση, υπήρχαν ράμματα εκεί. Ήταν ο μόνος με τους γιατρούς και άκουσα τον θόρυβο. Ήταν πολύ σκληρός και τρέφει τον απόλυτο σεβασμό μου»

https://youtu.be/HEsSoMBnmEc

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ