Ο Ζοσέ Σα εξαργύρωσε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό με τη μεταγραφή του στη Γουλβς. Ο Πορτογάλος κάνει εξαιρετική χρονιά με τη φανέλα της αγγλικής ομάδας. Ο τερματοφύλακας των ΅«λύκων» πραγματοποιεί εκπλητικές εμφανίσεις στη Premier League , γι αυτό και είναι και αναντικατάστατος. Ο Ζοσέ Σα είναι ο βασικός λόγος που η Γουλβς τα […]

Ο Ζοσέ Σα εξαργύρωσε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό με τη μεταγραφή του στη Γουλβς. Ο Πορτογάλος κάνει εξαιρετική χρονιά με τη φανέλα της αγγλικής ομάδας.

Ο τερματοφύλακας των ΅«λύκων» πραγματοποιεί εκπλητικές εμφανίσεις στη Premier League , γι αυτό και είναι και αναντικατάστατος. Ο Ζοσέ Σα είναι ο βασικός λόγος που η Γουλβς τα πηγαίνει πολύ καλά φέτος. Διεκδικεί ακόμη και ευρωπαϊκό εισιτήριο με την παρουσία της στο πρώτο μισό της σεζόν.

Στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην Τσέλσι, ο Σα κράτησε για 7η φορά το «μηδέν» στην εστία του. Όλα αυτά φυσικά δεν περνούν απαρατήρητα από τα αγγλικά μέσα.

Το μεγαλύτερο αγγλικό Μέσο «Sky Sports» τον τοποθέτησε στις έξι καλύτερες μεταγραφές της σεζόν. Με μία ανάρτηση στα Social Media, προσκάλεσε τους followers του να ψηφίσουν την καλύτερη μεταγραφή της σεζόν. 

Είναι 6 ονόματα που μπήκα στη σχετική ψηφοφορία και θα κριθούν από το κοινό. Πέραν του Πορτογάλου πορτιέρο, τη λίστα συμπληρώνουν οι Γκάλαχερ, Ράμσντεϊλ, Τομιγιάσου, Ντένις και Λιβραμέντο.

View this post on Instagram

 

A post shared by Sky Sports (@skysports)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ