Ο Ντιέγκο Μαραντόνα πριν από έναν χρόνο έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος όλο τον κόσμο του ποδοσφαίρου και όχι μόνο. Ο «Θεός» του ποδοσφαίρου άφησε πίσω του μεγάλη περιουσία, η οποία αναμένεται τους επόμενους μήνες να βγουν σε δημοπρασία. Ο Μαραντόνα είχε στην κατοχή του αντικείμενα μεγάλης αξίας, που κοστίζουν χιλιάδες ευρώ. Κάποια εξ αυτών […]

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα πριν από έναν χρόνο έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος όλο τον κόσμο του ποδοσφαίρου και όχι μόνο. Ο «Θεός» του ποδοσφαίρου άφησε πίσω του μεγάλη περιουσία, η οποία αναμένεται τους επόμενους μήνες να βγουν σε δημοπρασία.

Ο Μαραντόνα είχε στην κατοχή του αντικείμενα μεγάλης αξίας, που κοστίζουν χιλιάδες ευρώ. Κάποια εξ αυτών θα βγουν στο «σφυρί», καθώς θα δημοπρατηθούν. Μεταξύ αυτών είναι δύο παλιά σπίτια και τρία αυτοκίνητα. Μεταξύ των ακινήτων είναι και Villa Devoto, η οποία αναμένεται να πουληθεί πάνω από 700 χιλιάδες λίρες, ενώ ένα άλλο σπίτι του αναμένεται να πιάσει τιμή άνω των 50 χιλιάδων ευρώ.

Σε δημοπρασία θα δοθούν ακόμη μία μαύρη BMW 750i (αξίας άνω των 180 χιλιάδων ευρώ), αλλά και άλλα αυτοκίνητα του, που μαζί με μία BMW M4, θα ξεπεράσουν τα 130 χιλιάδες ευρώ. Τα παιδιά του, ύστερα από σχετική άδεια από δικαστήριο, θα δημοπρατήσουν ακόμη 87 αντικείμενα του Ντιέγκο Μαραντόνα μεγάλης αξίας. Μεταξύ αυτών είναι ένα ποδήλατο, ένας διάδρομος, μια πολυθρόνα, ένα σκαπό και ένας πίνακας ζωγραφικής, στον οποίο απεικονίζεται ο Αργεντινός.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Legends

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μαραντόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ