Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι λάτρης των υπερπολυτελών αυτοκινήτων και διαθέτει μια πολύ πλούσια συλλογή.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών. Τα χρήματα που έχει εισπράξει ο Πορτογάλος σούπερ σταρ από τη μέχρι τώρα καριέρα του στα γήπεδα είναι πολλά, πάρα πολλά…Αν βάλετε σε αυτά και τις χορηγίες, τις διαφημίσεις και όλα τα συναφή τότε θα καταλήξετε σε ένα ποσό πολλών εκατομμυρίων.

Που όμως «χαλάει» τα χρήματα του ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι σύνηθες οι άνδρες να είναι φανς των υπεροπολυτελών αυτοκινήτων. Ο Ρονάλντο, δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Ο 37χρονος επθετικός διαθέτει μια πλούσια συλλογή από super class αμάξια.

Πολλά από αυτά αποκαλύπτονται και στο ντοκιμαντέρ της συντρόφου του, Χεορχίνα Ροντρίγκεζ, στην πλατφόρμα του Netflix, «Πώς είναι να είσαι η σύντροφος του Κριστιάνο».

Αν περάσετε από το σπίτι του Πορτογάλου και πάτε στο γκαράζ θα δείτε την πλούσια συλλογή του στα αυτοκίνητα. Ο «CR7», φαίνεται πως είναι λάτρης της Ferrari, της Mercedes και της McLaren! Επιπλέον, έχει και μια Bugatti η οποία κοστίζει 2 εκατ. ευρώ! Το κόστος όλων των αυτοκινήτων που έχει στην κατοχή του ανέρχεται στο ποσό των 17 εκατομμυρίων ευρώ!

«Αυτό δεν είναι το δικό μου ντοκιμαντέρ! Σας υπόσχομαι όμως πως το επόμενο θα είναι αφοσιωμένο σε εμένα», αποκάλυψε ο σταρ των «Κόκκινων Διαβόλων».

 

https://www.youtube.com/watch?v=qpeoD4wQRNA&ab_channel=CriRo7

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Legends

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κριστιάνο Ρονάλντο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ