Στην Αγγλία φάινεται να μην αστειεύονται. Το φαινόμενο των ρατσιστικών επιθέσεων, δυστυχώς, είναι σύνηθες στην κοινωνία. Ωστόσο, η αγγλική κυβέρνηση δεν έχω σκοπό να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Έτσι, η αγγλική κυβέρνηση εξετάζει την επιβολή σκληρών μέτρων, προκειμένου να εξαλειφθούν τα φαινόμενα ρατσιστικών επιθέσεων στα γήπεδα. Φυσικά, αναμένεται να περάσει νέος σκληρός νόμος για […]

Στην Αγγλία φάινεται να μην αστειεύονται. Το φαινόμενο των ρατσιστικών επιθέσεων, δυστυχώς, είναι σύνηθες στην κοινωνία. Ωστόσο, η αγγλική κυβέρνηση δεν έχω σκοπό να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια.

Έτσι, η αγγλική κυβέρνηση εξετάζει την επιβολή σκληρών μέτρων, προκειμένου να εξαλειφθούν τα φαινόμενα ρατσιστικών επιθέσεων στα γήπεδα. Φυσικά, αναμένεται να περάσει νέος σκληρός νόμος για όσα γίνονται μέσω του διαδικτύου.

Αυτός ο νόμος αναμένεται να περάσει εντός των ημερών. Σκοπός να μη γίνονται ρατσιστικές επιθέσεις και σχόλια στους ανθρώπους του ποδοσφαίρου μέσω του διαδικτύου.

Δύσκολα λοιπόν θα είναι τα πράγματα σε όποιον κάνει κάτι τέτοιο. Καθώς, θα τους επιβάλλεται ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για τουλάχιστον 10 χρόνια!

Η ρατσιτσική επίθεση στους παίκτες της Εθνικής Αγγλίας μετά το χαμένο Euro ήταν το ποτήρι που ξεχείλισε. Όπως επίσης, και τα αρκετά φαινόμενα που έχουν εμφανιστεί την τελευταία διετία στα γήπεδα της χώρας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ