Απίστευτες εικόνες από παιχνίδι της ΕΠΣ Αργολίδας. Συγκεκριμένα, στην αναμέτρηση  Παναργειακός – Αστέρας Δρεπάνου σημειώθηκαν μεγάλης κλίμακας επεισόδια. Σκηνές τρόμου στην Αργολίδα! Στο ημίχρονο της αναμέτρησης άγνωστοι με κουκούλες επιτέθηκαν σε άτομα που βρίσκονταν στην κερκίδα, φίλους της ομάδας του Δρεπάνου. Όπως καταλαβαίνετε  έγινε ο κακός χαμός Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα dikografies.blogspot.com υπήρξαν δύο τραυματίες […]

Απίστευτες εικόνες από παιχνίδι της ΕΠΣ Αργολίδας. Συγκεκριμένα, στην αναμέτρηση  Παναργειακός – Αστέρας Δρεπάνου σημειώθηκαν μεγάλης κλίμακας επεισόδια. Σκηνές τρόμου στην Αργολίδα!

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης άγνωστοι με κουκούλες επιτέθηκαν σε άτομα που βρίσκονταν στην κερκίδα, φίλους της ομάδας του Δρεπάνου. Όπως καταλαβαίνετε  έγινε ο κακός χαμός

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα dikografies.blogspot.com υπήρξαν δύο τραυματίες ο ένας μαχαιρωμένος, και ο άλλος έχοντας σπάσει το πόδι του. Οι κουκουλοφόροι έφυγαν ανενόχλητοι χωρίς να γίνει καμία σύλληψη.

Η ανακοίνωση του Παναργειακού:

«Η διοίκηση του Παναργειακού καταδικάζει τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο ημίχρονο του αγώνα Παναργειακός – Αστέρας Δρεπάνου από άτομα τα οποία εισήλθαν στην σκεπαστή κερκίδα του ΔΑΚ Άργους.

Τα άτομα αυτά ,που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους,δεν ήταν εξαρχής στο γήπεδο αλλά εκμεταλλεύτηκαν το κλείσιμο του εκδοτηρίου. Επιτέθηκαν σε φιλάθλους του Δρεπάνου αλλά και σε φίλους του Παναργειακού που βρίσκονταν στην ίδια κερκίδα.

Ο Παναργειακός δηλώνει ότι άτομα με συμπεριφορές χουλιγκανισμού και τραμπουκισμού, δεν ανήκουν στο φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας και αποδεικνύεται αυτό από το γεγονός ότι δεν ήταν στο γήπεδο να παρακολουθήσουν και να βοηθήσουν, αλλά εισήλθαν μόνο για φασαρία και αμέσως μετά αποχώρησαν.

Θα θέλαμε να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγγνώμη στη φιλοξενούμενη ομάδα του Δρεπάνου και στους φίλους αυτής όπως επίσης και στους δικούς μας φιλάθλους που βρίσκονταν στην συγκεκριμένη κερκίδα.

Σαν διοίκηση θέλαμε να ανταποδώσουμε την άψογη φιλοξενία που είχαμε στο πρώτο γύρο από την ομάδα του Αστέρα Δρεπάνου, αλλά δυστυχώς κάποιοι ανεγκέφαλοι, οχι φίλαθλοι του Παναργειακού, χάλασαν την εικόνα αυτή.»

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ