Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο αστυνομικός ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν έξω από το κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, όπου διεξαγόταν ο αγώνας Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για το Λινγκ Καπ του βόλεϊ. Δείτε βίντεο από τα επεισόδια που οδήγησαν στον τραυματισμό: Σύμφωνα με πληροφορίες, τα επεισόδια σημειώθηκαν κοντά στο […]

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο αστυνομικός ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν έξω από το κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, όπου διεξαγόταν ο αγώνας Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για το Λινγκ Καπ του βόλεϊ.

Δείτε βίντεο από τα επεισόδια που οδήγησαν στον τραυματισμό:

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα επεισόδια σημειώθηκαν κοντά στο γήπεδο, όταν περίπου 150 άτομα επιτέθηκαν με μολότοφ, ναυτικές φωτοβολίδες και αντικείμενα σε αστυνομικές δυνάμεις που βρισκόταν εξωτερικά του γηπέδου βόλεϊ, την ώρα της αναμέτρησης Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού.

Από τα επεισόδια τραυματίστηκε ένας αστυνομικός. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, μία ναυτική φωτοβολίδα χτύπησε στον μηρό τον αστυνομικό, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Δείτε το βίντεο με τον τραυματισμό ΕΔΩ

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Βόλεϊ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ