Τα προβλήματα για τον Τζον Φαν Σιπ είναι πολλά. Αλλά ο Ολλανδός τεχνικός είναι αισιόδοξος και πιστεύει ότι όσοι πάρουν την ευκαιρία να αγωνιστούν. Θα δείξουν ότι την αξίζουν. Στο μυαλό του και στην προπόνηση δουλεύει αρκετά το πλάνο με τα τρία στόπερ που είχαμε δει και στο φιλικό του Ιουνίου με τη Νορβηγία. Δεν […]

Τα προβλήματα για τον Τζον Φαν Σιπ είναι πολλά. Αλλά ο Ολλανδός τεχνικός είναι αισιόδοξος και πιστεύει ότι όσοι πάρουν την ευκαιρία να αγωνιστούν. Θα δείξουν ότι την αξίζουν.

Στο μυαλό του και στην προπόνηση δουλεύει αρκετά το πλάνο με τα τρία στόπερ που είχαμε δει και στο φιλικό του Ιουνίου με τη Νορβηγία.

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, να παρατάξει με αυτόν τον τρόπο την Εθνική. Ωστόσο, μπροστά θα αναγκαστεί να πάει σε αλχημεία. Καθώς απουσιάζουν τόσο ο Πέλκας όσο και ο Μασούρας που είχαν παίξει δίδυμο στην επίθεση.

Προσπαθώντας να αποκρυπτογραφήσουμε το σχέδιό του. Θα λέγαμε πως μια πιθανή ενδεκάδα θα είχε τον Βλαχοδήμο στο τέρμα, τους Τζαβέλλα, Κυριάκο Παπαδόπουλο και Χατζηδιάκο στα στόπερ, δεξιά τον Ανδρούτσο, αριστερά τον Τσιμίκα και στο κέντρο του γηπέδου τον Μπουχαλάκη με τον Σιώπη.

Τώρα σε ό,τι έχει να κάνει με την επίθεση, το ζήτημα είναι αν θα δούμε δύο δεκάρια. Και ένα φορ ή ένα δεκάρι και δύο επιθετικούς. Μπακασέτας ως δεκάρι και Παυλίδης ως επιθετικός φαίνονται πως έχουν προβάδισμα για δύο θέσεις και μένει μία ακόμα. Αν προτιμηθεί δεύτερο δεκάρι, τη θέση διεκδικεί ο Μαλνταλος με τον Βρουσάι, ενώ αν προτιμηθεί δεύτερο φορ δεν αποκλείεται να δούμε τον Δουβίκα βασικό.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για World Cup

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ