Η ιταλική Serie A, δήλωσε ότι το 98% των παικτών της έχει κάνει δύο δόσεις εμβολίων για την Covid-19. Βοηθώντας την κατηγορία να παραμείνει σχετικά ανεπηρέαστη από τον κορονοϊό. Η Serie A δεν έχει διαταραχθεί πολύ από την πανδημία αυτή τη σεζόν. Με τον αριθμό των θετικών κρουσμάτων μεταξύ των παικτών να παραμένει σχετικά χαμηλός. […]

Η ιταλική Serie A, δήλωσε ότι το 98% των παικτών της έχει κάνει δύο δόσεις εμβολίων για την Covid-19. Βοηθώντας την κατηγορία να παραμείνει σχετικά ανεπηρέαστη από τον κορονοϊό.

Η Serie A δεν έχει διαταραχθεί πολύ από την πανδημία αυτή τη σεζόν.

Με τον αριθμό των θετικών κρουσμάτων μεταξύ των παικτών να παραμένει σχετικά χαμηλός.

Η κατάσταση έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την Αγγλία, όπου αναβλήθηκαν τρεις αγώνες μεσοβδόμαδα και οι μισοί από τους 10 αγώνες της Premier League αυτού του Σαββατοκύριακου ακυρώθηκαν λόγω κρουσμάτων, καθώς η παραλλαγή «Όμικρον» εξαπλώνεται γρήγορα σε όλη τη χώρα.

Η Serie A ανέφερε σήμερα στο Reuters ότι το 98% των παικτών της έχει κάνει τις δύο δόσεις εμβολίων.

Αλλά είπε ότι δεν είχαν στοιχεία για το ποσοστό που έλαβε τρίτη δόση.

Τα πιο πρόσφατα δεδομένα της Premier League για τους εμβολιασμούς από τα μέσα Οκτωβρίου. Διαπίστωσαν ότι το 81% των παικτών είχε κάνει το πρώτο και το 68% και τις δύο.

Χθες, η αγγλική Football League (EFL) δήλωσε ότι το 25% των παικτών από τους 72 συλλόγους της δεν σκόπευαν να εμβολιαστούν.

Ο αμυντικός της Γιουβέντους και της Ιταλίας, Τζόρτζιο Κιελίνι, προέτρεψε τους ακολούθους του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να κάνουν το αναμνηστικό εμβόλιο, στις αρχές Δεκεμβρίου.

«Ας παίξουμε όλοι τον ρόλο μας και ας εμβολιαζόμαστε για τον εαυτό μας.

Και για να προστατεύσουμε τους πιο εύθραυστους ανθρώπους», έγραψε ο 37χρονος στο Twitter.

Το εθνικό ινστιτούτο Υγείας της Ιταλίας (ISS) ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι η μετάλλαξη «Δέλτα» εξακολουθεί να κυριαρχεί στη χώρα, με επίσημα στοιχεία να δείχνουν ότι ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων μετάλλαξης «Όμικρον» ανήλθε σε 28 έως τις 15 Δεκεμβρίου.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ