Η συμφωνία επιτεύχθηκε και ο Ρούμπεν Σεμέδο γυρίζει στην Πορτογαλία.

“Λευκός καπνός” βγήκε επιτέλους στο σίριαλ που άκουγε στο όνομα Ρούμπεν Σεμέδο. Θα μείνει, θα φύγει, θα πάει δανεικός, τι θα γίνει;

Όλα λύθηκαν σήμερα! Ολυμπιακός και Πόρτο τελικά συμφώνησαν  και ο Πορτογάλος γυρνάει στην πατρίδα του. Ο 27χρονος αμυντικός θα βρίσκεται μέχρι αύριο στην Πορτογαλία για αν υπογράψει τη μεταγραφή του στους “δράκους”.

Ο δρόμος για την Πόρτο, άνοιξε μετά και το deal του πορτογαλικού συλλόγου με τη Λίβερπουλ για την παραχώρηση του Ντίας έναντι 60 εκατομμυρίων ευρώ. Επιθυμούσαν διακαώς την απόκτηση του “ερυθρόλευκου” στόπερ και λίγο πριν το φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, τον περιμένουν για να υπογράψει.

Το κλίμα δεν τον σήκωνε το τελευταίο διάστημα στον Ολυμπιακό και η Πόρτο μοιάζει με ιδανική ευκαιρία για τον υψηλόσωμο αμυντικό. 500.000 ευρώ θα βάλουν στα ταμεία οι “ερυθρόλευκοι” από τον δανεισμό τους στους “δράκους” και υπάρχει και οψιόν αγοράς το καλοκαίρι στα 7 εκατομμύρια ευρώ.

Έτσι, μετά από 2,5 χρόνια ο Σεμέδο αποχωρεί από τον Ολυμπιακό έχοντας μείνει ανενεργός το τελευταίο διάστημα. Να θυμίσουμε ότι ο 27χρονος μετά το ματς με την Λουντογκόρετς στην Βουλγαρία το περασμένο καλοκαίρι αγωνίστηκε μόνο στο ματς κυπέλλου με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ