Δεν τους θέλει στην ομάδα του, την FCSB.

Ο Τζίτζι Μπεγκάλι είναι μια ξεχωριστή περίπτωση προέδρου. Γνωστός για τον εκκεντρικό χαρακτήρα του, αυτήν τη φορά τα… έβαλε με τους εμβολιασμένους για τον κορονοϊό.

Ο πρόεδρος της ρουμανικής Στεάουα θεωρεί τους εμβολιασμένους παίκτες αδύναμους και δεν τους θέλει στην ομάδα του. Ο 63χρονος, εκτός από πρόεδρος του συγκροτήματος από το Βουκουρέστι, είναι και πολιτικός.

Από την πρώτη στιγμή κυκλοφορίας των εμβολίων κατά του COVID-19 εμφανίστηκε αρνητικός. Αρχικά, είχε δηλώσει πως δεν επιθυμεί κανέναν εργαζόμενό του που να έχει κάνει το εμβόλιο και θα απολύσει όποιον το κάνει.

Τώρα, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα. Δήλωσε πως οι εμβολιασμένοι παίκτες είναι αδύναμοι, φέρνοντας ως παράδειγμα τον Κλαούντιου Κεσέρου: «Λοιπόν, δηλώστε τώρα ότι είμαι περίεργος. Του είπα, δεν μπορείς να το κάνεις άλλο σε αυτό το επίπεδο, κατά τη γνώμη μου, κάνεις ό,τι θέλεις. Θέλει να παίξει δύο χρόνια ακόμα. Κάνε ό,τι θέλεις στη Ρουμανία. Αλλά δεν μπορείς να πας πια στη Στεάουα. Ας πάει αλλού, να με δείχνει με το δάχτυλο».

Όπως πρόσθεσε: «Θα γελάσετε, αλλά θα δείτε ότι μπορεί να έχω δίκιο, μπορεί να είναι λόγω του εμβολίου. Όλοι όσοι έχουν εμβολιαστεί χάνουν τη δύναμή τους. Λοιπόν, δεν βλέπετε; Χθες πήγαιναν έτσι σαν κοτόπουλα, κοιμόντουσαν στο έδαφος εκεί. Όλοι οι εμβολιασμένοι χάνουν τη δύναμή τους».

Καταλήγοντας, επανέλαβε την άποψή του: «Εγώ δεν εμβολιάζομαι, ξέρετε, δεν εμβολιάζομαι. Ακόμα κι αν μου πάρετε όλα τα τρόπαια, εάν μου αφαιρέσετε τη ζωή, δεν εμβολιάζομαι. Είμαι ορθόδοξος και εμβολιασμένος σημαίνει απάρνηση. Δεν αποποιούμαι τον Χριστό».

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ