Παμμέγιστος, μοναδικός, Αϊνστάιν των γηπέδων. Φιλοτέχνησε το μύθο του Άγιαξ των 70’s διδάσκοντας το ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο. «Εγκέφαλος» των πιθανότατα πληρέστερων ποδοσφαιρικών ομάδων που αντίκρισε ποτέ η υφήλιος σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο. Βιολογικά θνητός μα ποδοσφαιρικά αθάνατος. Οι λέξεις στερεύουν, όταν προσπαθείς να αποδώσεις την αχανή σε έκταση, μη μετρήσιμη, παρακαταθήκη του θρύλου του, εκείνου […]

Παμμέγιστος, μοναδικός, Αϊνστάιν των γηπέδων. Φιλοτέχνησε το μύθο του Άγιαξ των 70’s διδάσκοντας το ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο. «Εγκέφαλος» των πιθανότατα πληρέστερων ποδοσφαιρικών ομάδων που αντίκρισε ποτέ η υφήλιος σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο. Βιολογικά θνητός μα ποδοσφαιρικά αθάνατος.

Οι λέξεις στερεύουν, όταν προσπαθείς να αποδώσεις την αχανή σε έκταση, μη μετρήσιμη, παρακαταθήκη του θρύλου του, εκείνου που με τις νεωτερικές αντιλήψεις του σημάδεψε παντοτινά το ποδόσφαιρο. Της προπονητικής μεγαλοφυΐας ονόματι Ρίνους Μίχελς.

Το 2019 ανακηρύχθηκε Κορυφαίος Προπονητής Όλων των Εποχών από το «France Football». Eνώ το 1999 αναδείχθηκε Προπονητής του Αιώνα από τη FIFA.

Και αυτές συνιστούν μονάχα μερικές από τις προσωπικές του διακρίσεις, συνεπώς εάν εμφορούμενος από μια νότα υπερβολής βάφτιζες τον απολαυστικό στην υψηλότατη τέχνη του Μάικλ Τζόρνταν, Homo Basceticus, τότε το αυτό ισχύει για τον Ρίνους Μίχελς σε ποδοσφαιρικό όμως φόντο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ