Πλούσια δράση στους αγώνες του κυριακάτικου μενού για την 34η στροφή της Premier League, με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, γκολ και θέαμα.

Πλούσια δράση στους αγώνες του κυριακάτικου μενού για την 34η στροφή της Premier League, με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, γκολ και θέαμα.

Σκούρα τα βρήκε η Τσέλσι κόντρα στην Γουέστ Χαμ, με τους μπλε του Λονδίνου να μην βρίσκουν καλές στιγμές σε όλο το παιχνίδι και τα σφυριά να αμύνονται εξαιρετικά.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε μάλιστα χωρίς μεγάλες συγκινήσεις, με την Τσέλσι να έχει μπλοκάρει απέναντι στην άριστα οργανωμένη άμυνα της Γουέστ Χαμ και το 0-0 να παραμένει αναπόφευκτα.

Στο β μέρος ίδιο και χειρότερο το σκηνικό. Με την ομάδα του Τόμας Τούχελ να ψάχνεται, αλλά να μην μπορεί.

Στο 86 όμως, ένα βλακώδες μαρκάρισμα έδωσε δικαίωμα για γκολ στην Τσέλσι. Πέναλτι και κόκκινη κάρτα για την Γουέστ Χαμ.








Για να μπει γκολ όμως πρέπει και ο παίκτης που θα αναλάβει την εκτέλεση να είναι εύστοχος. Αμ δε!

Ο σπεσιαλίστας Ζορζίνιο ανέλαβε την εκτέλεση όμως ο Φαμπιάνσκι τον “ψάρεψε”, έπεσε σωστά στη δεξιά γωνία του και μπλόκαρε εύκολα το πέναλτι του Ιταλού διεθνούς μέσου στο 87ο λεπτό.

Ο Πούλισικ όμως είχε την λύση. 1 λεπτό αργότερα σκόραρε γράφοντας το 1-0 για την ομάδα του. Γλυτώνοντας την από τον κίνδυνο γκέλας.

Στα άλλα παιχνίδια, Η Μπέρνλι επικράτησε της Γουλβς με 1-0 και πήρε βαθμολογική ανάσα, ξεπερνώντας έστω και προσωρινά την Έβερτον στην ζώνη του υποβιβασμού. Ενώ η Μπράιτον με την Σαουθάμπτον έδωσαν μια ποδοσφαιρική παράσταση με πολλά γκολ και θέαμα. Ολοκληρώνοντας το παιχνίδι στο 2-2.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ