Ο λόγος που απουσίαζε ο Κριστιάνο Ρονάλντο από το «Έτιχαντ».

Πολλοί απόρησαν όταν είδαν την αποστολή των δύο ομάδων. Χθες (6/3) είχαμε το ντέρμπι του Μάντσεστερ. Η Σίτι υποδέχθηκε την Γιουνάιτεντ για την 28η αγωνιστική της Premier League.

Από ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι έλειπε ο Κριστιάνο Ρονάλντο! Που και γιατί έλειπε ο Πορτογάλος; Θα σας πούμε αμέσως. Σύμφωνα με την «Athletic» ο σταρ των «Κόκκινων Διαβόλων» εμφάνισε ξανά ένα πρόβλημα στον καμπτήρα του ισχίου που τον είχε ενοχλήσει και στην αρχή της χρονιάς! Για αυτό τον λόγο πήγε στην πατρίδα του και δεν μπορούσε να παρευρεθεί στο «Έτιχαντ».

«Οι τραυματισμένοι παίκτες δεν είναι υποχρεωμένοι να παρακολουθούν αγώνες, αλλά λέγεται ότι οι συμπαίκτες του Ρονάλντο αισθάνονται ότι η παρουσία του στο γήπεδο, δεδομένης της αύρας και της συνεισφοράς του σε αυτή τη σεζόν, θα μπορούσε να ήταν ευεργετική» αναφέρει το δημοσίευμα.

«Πρέπει να πιστέψω το ιατρικό μου τμήμα. Ο γιατρός μας ήρθε να με δεις την Παρασκευή πρωί πριν την προπόνηση και είπε ότι ο Κριστιάνο δεν μπορούσε να προπονηθεί λόγω ορισμένων προβλημάτων στο καμπτήρα ισχίου. Το ίδιο συνέβη και το Σάββατο», ήταν τα λόγια του προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ραλφ Ράνγκνικ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κριστιάνο Ρονάλντο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ